Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Η Νατάσσα Μποφίλιου απόψε στα Λελέϊκα Υπάτης, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Οίτης

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιουνίου, στις 9.00 το βράδυ, η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ και το «Πάμε Ξανά», μια παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη - Γεράσιμου Ευαγγελάτου, θα εμφανιστούν στα Λελέϊκα Υπάτης στα πλαίσια του 8ου Φεστιβάλ Οίτης. Η νέα παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου που ενθουσίασε όπου κι αν παρουσιάστηκε, ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

mpofiliou-ypati

«Πάμε Ξανά» ο τίτλος και η υπερ-επιτυχημένη παράσταση, στην καλοκαιρινή εκδοχή της, συνδυάζει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της Νατάσσας Μποφίλιου με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση με τα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιά της.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος πάντα στο πλευρό της, στήνουν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η παράσταση «Πάμε Ξανά» προβάλλει διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.xwra.gr/