Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Διοικητικό Συμβούλιο ΑΠΟΚ 'το Βελούχι΄: "Κ. Χρυσαφόπουλε, γιατί δεν καυτηριάζετε τη δική σας συμπεριφορά και την αντιαθλητική των ποδοσφαιριστών σας;"

Το Δ.Σ.του ΑΠΟΚ απαντώντας στον κ. Χρυσαφόπουλου (πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε τις δηλώσεις του) αναγνωρίζει μεν την ανάρμοστη συμπεριφορά παράγοντά της ομάδας κατά αντιπάλου, κρίνει όμως ευθέως την κακή στάση του προπονητή του Αίολου και συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών στον συγκεκριμένο, αλλά και προηγούμενο μεταξύ τους αγώνα:  
APOK-AIOLOS-8
«To Δ. Σ. Α. Π. Ο. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ απαντώντας στον προπονητή του Αιόλου θα ήθελε να του υπενθυμίσει: στο παιχνίδι για το κύπελλο δεν τον είδαμε να καυτηριάζει τα χτυπήματα και τις βρισιές των παιχτών του στους αντιπάλους, αλλά είδαμε τον ίδιο να βρίζει άσχημα ένα ποδοσφαιριστή που αποτελεί κόσμημα για το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο και που στον αγώνα δεν άφησαν τίποτα χωρίς να του το έχουν βρίσει και να τον έχουν ματώσει από τις κλωτσιές.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο ίδιος τόνισε πως το παιχνίδι ήταν σκληρό από μέρους μας και πως έφερε μία αποβολή, αλλά, δεν έλεγε τα ίδια στους προηγούμενους αγώνες, που οι παίχτες του έπαιζαν αντιαθλητικά  και δεν αποβλήθηκαν. Αποτέλεσμα αυτών ήταν ένας ποδοσφαιριστής μας μετά από κτύπημα κάποιου παίχτης του Αιόλου, με “καλή” αθλητική συμπεριφορά,  που από τον προπονητή του μαθαίνει και σεβασμό προς τον αντίπαλο, να χρειαστεί να επανέλθει ύστερα από κάποιους μήνες αποκατάστασης.  

Τον ευχαριστούμε πάντως που αναγνωρίζει την άψογη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μας κάτι που -κατά την γνώμη μας- είναι ένα από τα πολλά που αξίζει να διδαχθείτε από τον ΑΠΟΚ. Σε κάποιο άλλο σημείο της δήλωσής του αναφέρεται σε παράγοντα του ΑΠΟΚ που εξύβρισε παίκτη του ΑΙΟΛΟΥ πριν το παιχνίδι, αναφορές που έγιναν χωρίς ο ίδιος να ρωτήσει τον παράγοντα, που τον γνώριζε, ώστε να πληροφορηθεί και από την άλλη πλευρά τι έγινε (καθώς όπως γνωρίζετε «καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει»).  

Εμείς, ως Δ. Σ. κατακρίνουμε τη συμπεριφορά του παράγοντα μας, που παρόλα αυτά είχε το θάρρος να ζητήσει συγνώμη από την ομάδα του ΑΙΟΛΟΥ, όχι όμως από τον ποδοσφαιριστή που πήγε στην πλάγια γραμμή του γηπέδου και τον απειλούσε βρίζοντας τον μπροστά στον βοηθό διαιτητή, που από τη πλευρά του, αντί να τον τιμωρήσει τον ανέχονταν. 

Επίσης, να πούμε στο προπονητή του ΑΙΟΛΟΥ πως ο ΑΠΟΚ θα βρει τα βήματα του για να ανέβει σε μεγαλύτερη κατηγορία και καλό θα ήταν να κοιτάζει την ομάδα του και με ποιον τρόπο ανέβηκε κατηγορία σε βάρος άλλης ομάδας. 

Τέλος, ο ΑΠΟΚ παρά την κάμψη που βλέπει να έχει ο κύριος Χρυσαφόπουλος, βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με διαφορά από τον δεύτερο, 8 βαθμούς. Όλη αυτή η αναφορά γίνεται με τη διάθεση που μας δημιούργησε ο τόσο λαλίστατος προπονητής του ΑΙΟΛΟΥ με τα όσα είπε και ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί για τον οποιονδήποτε, καθώς ο αθλητισμός πόσο μάλιστα τα ομαδικά αθλήματα διδάσκουν σε όλους, παράγοντες, φιλάθλους, αθλητές την ευγενή άμιλλα».