Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Γιώργος Λαθύρης: "Όλοι κοντά στους πρεσβευτές της Ευρυτανίας"

Τη προσοχή και τη στήριξη σε όσους αποτελούν τους πρεσβευτές της Ευρυτανίας, βοηθώντας στην τουριστική πρόοδο της ευρύτερης περιοχής ζήτησε από τους φορείς της πόλης του Καρπενησίου με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω των Ευρυτανικών Νέων, ο Γιώργος Λαθύρης, υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του ξενοδοχείου Μοντάνα.
lathurissssee
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Λαθύρης

Είναι μεγάλη μας τιμή που φιλοξενήσαμε για μία ακόμα φορά τον Γιάννη Παραγυιό στο Καρπενήσι. Ο κ. Παραγυιός αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για την πορεία της αθλητικής τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας, καθώς ήταν αυτός που έφερε για πρώτη φορά -στο Καρπενήσι- ομάδα μπάσκετ κατηγορίας Α1 για προετοιμασία. Οι δεσμοί του με τον τόπο παραμένουν πάντα ζωντανοί, καθώς είτε ειδικά ιδιωτικά είτε ως μέλος αποστολής, έρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο Καρπενήσι.

Οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε για ότι έχει κάνει, καθώς και το γεγονός ότι νιώθει φίλος μας. Στο σημείο αυτό θα ήθελα δημόσια -με βάση την επαγγελματική μου σταδιοδρομία και ιδιότητα, αλλά πάνω από όλα με το χαρακτηριστικό  ότι ζω και εργάζομαι στο Καρπενήσι για πάνω από 20 χρόνια, να τονίσω ότι οφείλουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ”  πέραν του κ. Παραγυιού, στον Σάκη Τσιώλη (προπονητής Αστέρα Τρίπολης), τον Αργύρη Πεδουλάκη (προπονητής μπασκετικού Παναθηναϊκού) και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή (Ομοσπονδιακός προπονητής ομάδας μπάσκετ Ιορδανίας) επειδή ήταν αυτοί που έθεσαν τις βάσεις για την αθλητική τουριστική πρόοδο της Ευρυτανικής πρωτεύουσας, που αποτελεί πρώτη επιλογή για αυτούς.

Πιστεύω ότι οι αρμόδιοι του Δήμου και οι θεσμικοί φορείς της πόλης θα έπρεπε να αντιμετωπίσουνμε διαφορετικό τρόπο αυτά τα πρόσωπα, καθώς είναι οι πρεσβευτές της γενικότερης περιοχής της Ευρυτανίας, λάτρεις του Καρπενησίου και πάντοτε διαθέσιμοι να μας προσφέρουν οτιδήποτε από την πλευράς τους.

Γιώργος Λαθύρης
Υπεύθυνος αθλητικού τμήματος ξενοδοχείου Μοντάνα