Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

(update) Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας, διαμαρτύρονται προς τα «Ευρυτανικά Νέα» για την λίστα του ΣΔΟΕ που περιλαμβάνει τον κ. Καμένο

Σε ανακοίνωσή του ο πολιτευτής Ευρυτανίας των ΑΝ.ΕΛ. κ. Κώστας Μπακόλας διαμαρτύρεται για τα εξης:

  1. Επειδή καταγράφεται το όνομα του Πρόεδρου του κ. Παναγιώτη Καμένου σε λίστα - ντοκουμέντο του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας που αποκάλυψε η Zougla (διαβαστε εδώ και εδώ), και την οποία τα "Ευρυτανικά Νέα" δημοσιεύουν εδώ.
  2. Επίσης θεώρει ότι τον.. «φιμώνουμε» όταν μας διαβιβάζει δελτία Τύπου του κόμματός του. Δηλαδή όταν μας διαβιβάζει την κομματική προπαγάνδα των ΑΝ.ΕΛ.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ.

1. Όσον αφορά το επίσημο έγγραφο του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας, στο οποίο μαζί με άλλα ονόματα πολιτικών της περιφέρειας αναφέρεται και το όνομα του κ. Παναγιώτη Καμένου, το έγγραφο φυσικά και έχει δημοσιευτεί από τα Ευρυτανικά Νέα. Μάλλον δεν το προσέξατε. Συνεπώς σας συλλαμβάνουμε ψευδόμενο και δεν έχουμε εξήγηση για αυτό. Άλωσε το έγγραφο που αποκάλυψε η Zougla δεν το διαψεύδετε, διότι απλά είναι πραγματικό! Εκτός και αν το ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας εκδώσει ανακοίνωση που να διαψεύδει τον… εαυτό του.

Άρα κ. Μπακόλα και ο πρόεδρός σας ελέγχεται από το ΣΔΟΕ.

Γιατί σας προκαλεί εντύπωση αυτό; Δημόσιο πρόσωπο είναι και ο έλεγχος επιβάλετε. Μάλιστα εμεί πιστεύουμε ότι θα έπρεπε ο κ. Καμένος να τον καλοδεχτεί όπως δήλωσε ο κ. Θανάσης Χειμάρας με ανακοίνωση του εδώ. Που είναι  το κακό δηλαδή;

Δηλαδή... τι μας λέτε;

Το ΣΔΟΕ δεν ελεγχεί ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικό;!!

Μας εγκαλείτε γιατί κάναμε το καθήκον μας; Να μην ανα-δημοσιεύσουμε το επίσημο έγγραφο του ΣΔΟΕ δηλαδη; Να το.. κουκουλώναμε;

Στο zougla.gr στείλατε την διαμαρτυρία σας; Σε όλα τα ΜΜΕ τη Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας που δημοσίευσαν την ιδια λίστα, στείλατε την διαμαρτυρία σας;

Περίεργη άποψη για την Ελευθερία του Τύπου εχετε.

«το τεκμήριο της αθωότητας»

Επίσης αποκρύψατε να πείτε ότι: τα «Ευρυτανικά Νέα» στο ίδιο ρεπορτάζ σε σημείωση της σύνταξης αναφέρουν ότι "κάθε έλεγχος του ΣΔΟΕ δεν αποτελεί και… ενοχή" και ότι τα «Ευρυτανικά Νέα» σέβονται όπως αναφέρουμε «το τεκμήριο της αθωότητας»


2. Όσον αφορά τα περί «φίμωσης» και τα.. δελτία τύπου των κομμάτων, δηλαδή την επίσημη προπαγάνδα που θέλουν τα κόμματα να περάσουν στον λαό, δηλώνουμε ότι εμείς δεν είμαστε κομματικά φερέφωνα κανενός κόμματος. (Αλήθεια, είδατε πουθενά να δημοσιεύουμε δελτία τύπου κανενός άλλου κόμματος;) Αυτά περνάνε αλλού, στα... μπλοκ και τις εφημερίδες των… «πρόθυμων» ανά την Ελλάδα.

 

 

Στα «Ευρυτανικά Νέα» λειτουργούμε εδώ και 10 χρόνια με σεβασμό στους χιλιάδες -Ευρυτάνες καί όχι μόνο- αναγνώστες μας οι οποίοι μας επιβραβεύουν αναδεικνύοντας τα «Ευρυτανικά Νέα» και το evrytanika.gr στην κορυφή των μέσων ενημέρωσης στην Ευρυτανία και στα σοβαρότερα δίκτυα ενημέρωση στην Κεντρική Ελλάδα.

 

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ

Το παρακάτω σηγκεκριμένο επίσημο έγγραφο του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας που δημοσίευσε το zougla.gr το διαψεύδετε; ειναι πλαστό; δεν υπάρχει; το αποδέχεστε; Αυτή είναι η ουσία. Σε αυτό να απαντήσετε -οχι σε μας- σε όσους σας ρωτούν.

sdoe11111