Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Α.Δ. Ευρυτανίας-Παλαίμαχοι ΑΠΟΚ 1-0

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων του ΑΠΟΚ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας διεξήχθη την Τετάρτη 25 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου και ώρα 7μμ. 

PALAIMAXOI

 
Παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν (λόγω ορισμένων κωλυμάτων) το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κανονικά.
 
Συνθέσεις Ομάδων
Α.Δ. Ευρυτανίας (Κώστας Λαθύρης): Μεριγκούνης, Σπ. Κολόκας, Κωνσταντόπουλος, Φύκας, Τσιόβολος, Καρανταλής, Κατής, Σπ. Ανδρεάκης, Μπισμπίκης, Β. Κολόκας
Παλαίμαχοι ΑΠΟΚ (Γιώργος Γαλανός): Κόκκοτας, Ξαγάρας, Σπ. Ανδρεάκης, Π. Πασσάς, Σερπάνος, Φουρλιάς, Γ. Γαλανός, Κ. Πασσάς, Κοκοτίνης, Τσούκας, Ι. Ζαχαράκης. Αγωνίστηκαν και οι : Κατσαδούρος, Ζαλοκώστας, Μπάρλας.
* Χρέη διαιτητή ανέλαβε ο Νίκος Κατσάνος, τέως αστυνομικός και παλιό μέλος της συνδέσμου Διαιτητών. Διάρκειας 60 λεπτών ήταν ο αγώνας, που πάντως δεν κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ.

PALAIMAXOI-1 
 
Σκόρερ ο Κολόκας
Το γκολ που έκρινε τη νίκη πέτυχε ο Βασίλης Κολόκας (14ο λεπτό) με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από ωραίο συνδυασμό που επιχείρησε με τον Φύκα.

PALAIMAXOI-2 
 
Στόχευε τα δοκάρια ο «μικρός» Πασσάς
Δυο δοκάρια είχε ο Πάνος Πασσάς, ο οποίος για πρώτη φορά, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι είχε συμπαίχτη τον… πατέρα του, Κώστα!! 
Το ένα ήταν στο πρώτο ημίχρονο, ύστερα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ και το δεύτερο στην επανάληψη, σε σουτ μέσα από την περιοχή!!

PALAIMAXOI-3 
 
* Το παιχνίδι διεξήχθη την ίδια περίπου ώρα με την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της χρονιάς για το μέλλον του ΑΠΟΚ... με ότι αυτό συνεπάγεται!!

Σήμερα Τετάρτη 1 Αυγούστου θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ΑΛΑ Καρπενήσιου-Παλαίμαχοι ΑΠΟΚ (19.00, Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου).


PALAIMAXOI-4

PALAIMAXOI-5