Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΚ

Ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση για την επόμενη ημέρα του ΑΠΟΚ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hotel Spa Montana. Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

APOK-SUNANTHSH-2

Στη συνάντηση του ιστορικού συλλόγου -που άρχισε στις 19.30 και ολοκληρώθηκε στις 20.30 περίπου- το παρόν έδωσαν οι: Χρήστος Γιαννίτσαρης (Ταμίας του συλλόγου), Θανάσης Ελεφάντης, Δημήτρης Κοκοτίνης, Γιώργος Νικολακόπουλος, Ανδρέας Κατσακιώρης, Δημήτρης Κατσακιώρης (παλιοί διοικητικοί παράγοντες),Κώστας Πασσάς, Βασίλης Θεοδωρόπουλος (παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές), Ανδρέας Κονδύλης, Νεκτάριος Καρδαμπίκης, Χρήστος Κοσμάς, Χρήστος Καλτσής, Νίκος Νταής, οι Βασίλης Τσουκαλάς και Πάνος Πασσάς (πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. ο Τσουλακάς επιστρέφει φέτος στον ΑΠΟΚ), αλλά και οι Γιώργος Λαθύρης και Ανδρέας Θεολόγου (που επιθυμούν να μπουν στο νέο Δ.Σ.).
 

Τα λάθη της απερχόμενης διοίκησης στο προσκήνιο

Εμφανής ήταν η συγκινησιακή φόρτιση στο πρόσωπο του Θανάση Ελεφάντη, ο οποίος στον πρόλογό του τόνισε μεταξύ άλλων πως ο ΑΠΟΚ πολεμήθηκε επειδή κανείς δεν μπορούσε να φτάσει το επίπεδο και την αξία του.
 
ELEFANTHS
Ο Θανάσης Ελεφάντης

Ως «πρότυπο» για την Ευρυτανία χαρακτήρισε την ομάδα του Βελουχίου ο διευθυντής του Μοντάνα Ανδρέας Θεολόγου, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Λαθύρη εξέφρασαν την επιθυμία να μπουν στο νέο Δ.Σ., επιβεβαίωνοντας το ρεπορτάζ των Ευρυτανικών Νέων στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας.

THEOLOGOU
Ο Ανδρέας Θεολόγου
 
Στη συνέχεια, ο κ. Θεολόγου δήλωσε πως αν δημιουργεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο και παίρνονται οι οποιες αποφάσεις από ένα άτομο -όπως γινόταν ως τώρα- ο ίδιος θα αποχωρήσει άμεσα. «Δε θέλουμε ΑΠΟΚ ενός ατόμου. Αν παρθούν αποφάσεις από ένα άτομο εμείς θα αποχωρήσουμε. Ήταν μεγάλο λάθος να φύγουν έτσι παίχτες της ομάδας…», σχολίασε χαρακτηριστικά, με τον κ. Ελεφάντη να γίνεται πιο σιγκεκριμένος: «Έκανε λάθη η προηγούμενη διοίκηση. Πως είναι δυνατόν να υπογράφει ο Πρόεδρος τις αποδεσμεύσεις των παιχτών από τη στιγμή που ο ίδιος έχει παραιτηθεί και έχει αναστείλει τη λειτουργία της ομάδας;»!!
Ο κ. Λαθύρης αναφέρθηκε σε συνάντηση που υπήρξε την Τρίτη (17 Ιουλίου) με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την οποία του γνωστοποιήθηκε πως κανείς δεν πρόκειται να πληρωθεί τη φετινή σεζόν. Αυτή η ιδέα βρήκε θετικούς τους παίχτες, εκτός από 2-3 περιπτώσεις που δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την προοπτική. 
Επίσης, όλοι συμφώνησαν και θεώρησαν ως δεδομένο πως στόχος είναι ο πρωταθλητισμός, αφού «ο ΑΠΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί»!!

APOK-SUNANTHSH-1
 
Ο κ. Γιαννίτσαρης ζήτησε να δημιουργηθεί μια νέα διοίκηση όπου όλοι θα έχουν λόγο, αλλά και ρόλο στην ομάδα, ώστε να μην τρέχουν 1-2 άτομα όπως γινόταν ως τώρα. Επίσης, όπως τόνισε ο κ. Καρδαμπίκης, τα χρέη της ομάδας ανέρχονται στα 21.000ευρώ περίπου, ενώ οι επιχορηγήσεις που αναμένει η ομάδα (αν έρθουν ποτέ) είναι στις 29.000 ευρώ. Μάλιστα ζητήθηκε να ξεκαθαρίσει οριστικά και αερολογίες το θέμα των οφειλών και των υποχρεώσεων, ώστε να κάνει ο ΑΠΟΚ το επόμενο βήμα στη μετέπειτα εποχή.
Απών από τη συγκέντρωση ήταν ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Γκορόγιας, ο οποίος πάντως αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στη σημερινή Γενική Συνέλευση του συλλόγου (19.30, αίθουσα ξενοδεχείου Μοντάνα).

APOOOOOOK-SUNANTHSH