Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Το Κάμελοτ κέρδισε το 1ο Τουρνουά ΤΕΙ Καρπενησίου

Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 με τη συμμετοχή 9 ομάδων, διοργάνωσε το Δ.Σ. του ΤΕΙ Καρπενησίου στο αποχαιρετηστήριο πάρτι της χρονιάς.

KAMELOT

Το κλίμα ήταν ευχάριστο, η διάθεση στα ύψη και οι βουτιές αμέτρητες...! Με αυτά ως εφόδια οι φοιτητές διοργάνωσαν σε συνδυασμό με το αποχαιρετηστήριο πάρτυ στο cafe-bar Kasmir, τουνρουά 5Χ5. Οι αγώνες έγιναν την Πέμπτη 28 Ιουλίου από τις 5μμ- 9μμ.

 
Ομάδες 
1. Καπελόπαιδα: Λ. Φλωράκης, Άλ. Κατής, Χ. Κοσμάς, Χ. Ζαγκότσης, Γ. Κορέντζελος, Αναγνωστόπουλος, Γ. Κορέντζελος, Ι. Γκορόγιας, Β. Δόσης, Τσουκαλάς, Π. Οικονόμου
2. Ανώνυμοι: Κ. Μπούρας, Κ. Ζαραβέλης, Ν. Λαθύρης, Δ. Ίβρος, Κουτούμπας, Ελευθερίου.
3. Heaven: Κ. Γιαννακόπουλος, Ν. Νικολάου, Κ. Μαντζιούτας, Κ. Αρκουμάνης, Χατζιράϊ, Αλ. Γενιτσαρόπουλος, Β. Ντουφεκιάς, Γιαννής, Κοντογιάννης, 
4. Κωλοτρυπίδια: Γουρέλης, Διομήδης, Σιχλοιμίρης, Αργυρόπουλος, Κατσίφας.
5. Camelot: Ηλιάδης Νάσιος, Λέρης, Ν. Κωστής Γ. Ράικος, Κόκκοτος, Γ. Ζαγκότσης, Κορέντζελος.

KAMELOT-1
 
6. Χρυσή Αυγή: Πολυτσέρης, Λυγκοξυγκάκης Μίχας, Βαγενάς, Χέλιος, Νταλαμπάκος.
7. Ήρθε ο Πίου: Απ. Μπουμπουρής, Παχής, Τ. Γούλας, Ευστ. Μπούρας, Γ. Κοντογιώργος.
8. Ατρόμητοι: Ν. Διώτης, Γ. Χορμόβας, Κουτσονίκας, Κουτσονίκας, Γούπιος και 
9. Status: Χ. Γενιτσαρόπουλος, Άρ. Δόσης, Ζήκας, Κ. Αλαφροπάτης, Κ. Γενιτσαρόπουλος, Κ. Σταμούλης, Άκ. Ανδρεάκης, Κ.Γραμματίκας.

KAMELOT-2
 
Οι αγώνες
* Στην πρώτη φάση των αγώνων (διάρκειας 20 λεπτών) τα Καπελόπαιδα απέκλεισαν τους Ανώνυμους, το Heaven τα Κωλοτρυπίδια, το Camelot, την Χρυσή Αυγή και ο «Ήρθε ο Πίου» τους Ατρόμητους, ενώ το Status προκρίθηκε άνευ αγώνος. 
Στη δεύτερη (30 λεπτών), το Camelot απέκλεισε το Heaven και το Status τα Καπελόπαιδα, ενώ προκρίθηκε άνευ αγώνος η ομάδα «Ήρθε ο Πίου». 
Στον ημιτελικό, η «Ήρθε ο Πίου» κέρδισε το Status και πέρασε στον μεγάλο τελικό. Εκεί όμως διασύρθηκε με 0-9 από το Camelot που κατέκτησε και το τρόπαιο.

KAMELOT-3 

KAMELOT-4 
 
Επίσης…
* Όπως φαίνεται και από τα ρόστερ των ομάδων οι περισσότεροι παίχτες αγωνίζονται σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας και αυτό έδωσε άλλη αίγλη στο τουρνουά, το οποίο ήταν δυνατό και άκρως ανταγωνιστικό.
* Την απονομή στους νικητές έκανε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΤΕΙ Καρπενησίου Θανάσης Βασιλειάδης.
* Αρνητικά προκάλεσαν συγκεκριμένα ονόματα που επέλεξαν οι παίχτες σε ομάδες τους.

KAMELOT-5