Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Karpenisi Summer Soccer Cup. Συνέντευξη τύπου

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 18.00 πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου εν όψει του τουρνουά «Karpenisi Summer Soccer Time».

sinenteuksi tipou502

Κύριος εισηγητής ήταν ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος, δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας του τουρνουά, ενώ παρόντες ήταν και οι Κλεομένης Λάππας (Αντιδήμαρχος Καρπενησίου), Χρήστος Τσάμπρας (Αντιπρόεδρος ΟΠΠΑΔΗΚ) και Διονύσης Βονόρτας (Γραμματέας ΕΠΣ Ευρυτανίας).

Αρχικά, ο κ. Χαραλαμπόπουλος σχολίασε τα κέρδη από την αξιοποίηση του Αθλητικού κέντρου, δίνοντας περισσότερο βάρος στη συντήρηση. Τόνισε πως στόχος του τουρνουά είναι οι ποιοτικοί αγώνες και η διασκέδαση χαρακτηρίζοντας τη διοργάνωση ως «είδος αθλητικού τουρισμού».

Οι κ. Λάππας και κ. Βονόρτας σχολίασαν τα οφέλη που προκύπτουν από τη διεξαγωγή του τουρνουά στο Καρπενήσι, ενώ ο κ. Τσάμπρας στάθηκε στο μείζον θέμα της συντήρησης του Αθλητικού, το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο Εθνικές ομάδες και συλλόγους της Super league και όχι μόνο.

Υπογράμμισε πως με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ μειώθηκαν οι τιμές, συμβαδίζοντας με την οικονομική κρίση της εποχής. Οι κακοτεχνίες, όπως τόνισε  κολούθως και οι λάθος χειρισμοί «χάλασαν» το Αθλητικό, με τον κ. Λάππα να συμπληρώνει πως «στόχος είναι η συνεχή βελτίωσή του…»

SUNENTEUKSI

Ακόμα, ο κ. Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στην ματαίωση του προπονητικού σεμιναρίου της Ακαδημίας Λίβερπουλ, γεγονός που οφείλεται στην παράταση της σχολικής περιόδου λόγων των Εθνικών εκλογών. Δεσμεύτηκε όμως να πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία με άγγλους προπονητές και φυσικά την παρουσία των Ευρυτάνων τεχνικών.