Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

"Αν δεν το δεις με τα μάτια σου, δε το πιστεύεις". Η Α.Λ.Α. Καρπενησίου παρέδωσε βοήθεια στη γειτονική Καρδίτσα

alak-nera-karditsa

Αξιέπαινη πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την πληττόμενη από τις πλημμύρες Καρδίτσα, ανέλαβε η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρδίτσας, όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα.

Οι άνθρωποι της ΑΛΑΚ απηύθυναν κάλεσμα στην κοινωνία του Καρπενησίου για παροχή βοήθειας προς τους κατοίκους του όμορου νομού και έτσι, μέσα σε μιάμιση ημέρα συγκεντρώθηκαν περίπου 3 τόνοι νερό (εμφιαλωμένο), κλινοσκεπάσματα και τρόφιμα.

Συγκλονισμένοι από το μέγεθος της καταστροφής δηλώνουν οι άνθρωποι της Λέσχης, που την Τετάρτη (24/9) ταξίδεψαν στην Καρδίτσα για να παραδώσουν τη βοήθεια.

«Αν δεν το δεις με τα μάτια σου, δε το πιστεύεις, ό,τι κι αν σου λένε ή βλέπεις στα κανάλια. Ολική καταστροφή της πόλης, των επιχειρήσεων και των χωριών της Καρδίτσας. Κάναμε το καθήκον μας και παραδώσαμε περίπου 3 τόνους νερό, 2 κούτες κλινοσκεπάσματα και κάποια τρόφιμα. Ό,τι και να προσφέρουμε νομίζω δεν είναι αρκετό. Πρέπει όλοι οι σύλλογοι και φορείς να βοηθήσουν!! Εμείς ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που βοήθησαν σε αυτή την προσπάθειά μας», δηλώνει ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ, Στάθης Φέγγος.