Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

ev media-logo

Περιορισμοί κυκλοφορίας: Παρατείνεται μέχρι τις 27 Απριλίου το μέτρο - Χαρδαλιάς: «Αλλες 3 βδομάδες σκληρής προσπάθειας»

Παράταση για άλλες τρεις εβδομάδες (τουλάχιστον) στους περιορισμούς μετακινήσεων των πολιτών, αποφάσισε η κυβέρνηση, ως προσπάθεια περιορισμού διασποράς του κορονοϊού.apagoreusi-kikloforias111

 

Ο Ευρυτάνας υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε, το Σάββατο 4/4), ότι τα μέτρα παρατείνονται μέχρι τις 27 Απριλίου στις 06:00 το πρωί.

«Αλλες τρεις βδομάδες σκληρής προσπάθειας μπροστά μας», είπε χαρακτηριστικά με στόχο την καταπολέμηση του κορονοϊού. Τόνισε ακόμα ότι δεν θα διεκπεραιώνονται δηλώσεις αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας και θα οριστούν υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι οι περιορισμοί στη μετακίνηση «δεν αφορούν συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας, που έχουν ανάγκη την άσκηση ή την κολύμβηση», ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Προειδοποίησε τέλος αυτούς που προσπαθούν να υπονομεύσουν τη συλλογική προσπάθεια, συνεχίζοντας να παραβιάζουν τους περιορισμούς μετακίνησης, ότι η Πολιτεία δεν θα τους παρακολουθεί με απάθεια, αλλά θα λάβει επιπλέον μέτρα, αν χρειαστεί.