Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Δήμος Καρπενησίου: 25.000 ευρώ για την ετήσια φύλαξη της Μαθητικής Εστίας - Τι προβλέπει η σύμβαση

Κάθε χρόνο ο δήμος Καρπενησίου προκηρύσσει την υπηρεσία φύλαξης της Μαθητικής Εστίας, που φιλοξενεί μαθητές από τα χωριά του νομού, φοιτητές του Τμήματος Δασολογίας, επισκέπτες κ.α.mathitiki-estia-old1

Η σύμβαση που υπογράφηκε πέρσι έληξε πριν λίγες ημέρες και έτσι, με απόφαση του δημάρχου Καρπενησίου, ανατέθηκε σε ιδιώτη (ύστερα από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος) η εκτέλεση της υπηρεσίας για το έτος 2020.

Το ποσό παρέμεινε το ίδιο και ανέρχεται στις 24.800 ευρώ (20.000 & ΦΠΑ). Αφορά τη φύλαξη της Μαθητικής Εστίας Καρπενησίου για το τρέχον έτος, και συγκεκριμένα από 27/1/2020 μέχρι και 26 Ιανουαρίου 2021. Πρόκειται για διάστημα δέκα μηνών, καθώς εξαιρείται το 2μηνο Ιουλίου-Αυγούστου. Ανατέθηκε στην ιδιωτική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφάλειας «Κωνσταντίνος Λ. Τσιάκας».

Η εταιρεία θα πρέπει μέχρι και τη λήξη να σύμβασης να παρέχει κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή νυχτερινή φύλαξη (από τις 10.00 το βράδυ μέχρι τις 7.00 το πρωί), κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωινή, απογευματινή και νυχτερινή φύλαξη, ενώ, όπως αναφέρθηκε, θα υπάρξει διακοπή τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο -εκτός αν υπάρξει ανάγκη φύλαξης (φιλοξενίες, κ.λπ.), όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική σύμβαση.