Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο δ. Καρπενησίου. Οι προθεσμίες, οι δικαιούχοι και τα δικαιολογητικά

Ξεκίνησε την Τρίτη 3/12 και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Καρπενησίου.koinoniko-pantopoleio-rafia1

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (περιοχή Α’ Εργατικών Κατοικιών, άνωθεν Πυροσβεστικής), κατά τις εργάσιμες ημέρες και από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι. Παράλληλα, θα πρέπει να προσκομίσουν και τα εξής δικαιολογητικά: φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, λογαριασμό ΔΕΚΟ, Εκκαθαριστικό Εφορίας ή Υπεύθυνη Δήλωση περί μη υποχρεωτικής υποβολής φορολογικής δήλωσης, έντυπο Ε9 και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (δύναται να ζητηθεί και αυτεπάγγελτα).

Ακόμη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν -εφόσον υπάρχουν- κάρτα ανεργίας, γνωμάτευση Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) ή Πρωτοβάθμιας Επιτροπής για ποσοστό αναπηρίας, συμβόλαιο ενοικιοστασίου, καθώς και οποιοδήποτε δικαιολογητικό κριθεί ότι ενισχύει τη διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένης άποψης για τη δομή της οικογένειας και τις συνθήκες διαβίωσής της (οφειλές στεγαστικών δανείων, βεβαιώσεις σπουδών τέκνων, κ.α.).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, (τηλ. 22373-52222, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος) και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (τηλ. 22370-23235, Θεοδώρα Βαρέλη).