Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Στην Αθήνα για προσέλκυση τουριστών, o δήμος Καρπενησίου. Περίπτερα σε κεντρικά σημεία στις 22-23/11

Στην Αθήνα θα βρεθεί ο δήμος Καρπενησίου το διήμερο 22 και 23 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της τουριστικής του προβολής, ύστερα από ομόφωνη απόφαση των μελών της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης.dimos-ekthesi-kriti-periptero1

Πιο ειδικά, ο δήμος Καρπενησίου θα επισκεφθεί την πόλη της Αθήνας, με στόχο την προώθηση και διαφήμιση της περιοχής. Τουριστικά περίπτερα θα στηθούν σε κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της ελληνικής πρωτεύουσας, από όπου θα μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τις ομορφιές του τόπου, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις, τη γαστρονομία «και για πολλούς ακόμη λόγους για τους οποίους αξίζει κανείς να επισκεφθεί ένα Αυθεντικό Τόπο Ζωής, ενώ παράλληλα θα προσφέρονται και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Για τον λόγο αυτό, ο δήμος απευθύνει κάλεσμα στους επιχειρηματίες του τόπου που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, να αποστείλουν το έντυπο υλικό τους μέχρι την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στο Γραφείο Δημάρχου, στο Νέο Δημαρχείο. Για περισσότερες πληροφορίες διατίθεται το τηλέφωνο 22373-50043.