Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Αλλαγή προσώπων στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Eυρυτανίας. Νέα πρόεδρος η κα Τζιοβάρα Θεοδώρα

Την περασμένη Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Ευρυτανίας· εν συνεχεία αναδείχθηκαν οι εκπρόσωποι των οργάνων.ekloges-arxeio12

Μεγάλη ήταν συμμετοχή εκπαιδευτικών Π.Ε., μονίμων και αναπληρωτών, στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Σε σύνολο 114 εγγεγραμμένων, ψήφισαν 94 εκπαιδευτικοί (ποσοστό 82%).

«Οι προτάσεις που κατατέθηκαν και ψηφίστηκαν κατέδειξαν ότι μέσα από το σύλλογό μας, θα δώσουμε τη μάχη το επόμενο διάστημα τόσο για το ζήτημα των διορισμών όσο και για τη λήψη άμεσων μέτρων που θα βελτιώνουν τους όρους διαβίωσης μονίμων και αναπληρωτών», ανέφερε σχετικά με τη Γ.Σ. ο αιρετός ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας κ. Σιδέρης Μοτσιόλας.

Όσον αφορά το Διοικητικό Συμβούλιο, νέα πρόεδρος αναδείχθηκε, ύστερα από την εκλογική διαδικασία και τη συνεδρίαση συγκρότησης σε Σώμα, η εκπαιδευτικός κα Τζιοβάρα Θεοδώρα. Γενική Γραμματέας θα είναι η κα Κρεμοπούλου Μαρία, Αντιπρόεδρος ο κ. Ευθυμίου Ιωάννης (1ος σε ψήφους), Ταμίας η κα Κοντομήτρου Κωνσταντία και Μέλος η κα Τεφτίκη Κλεοπάτρα.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή, Πρόεδρος θα είναι ο κ. Αντωνίου Δημήτρης (1ος σε ψήφους) με Γραμματέα την κα Κουκουράβα Ιωάννα και Μέλος την κα Μπάρλα Κωνσταντία. Εκπρόσωποι ΑΔΕΔΥ αναδείχθηκαν οι κ.κ: Ευθυμίου Ιωάννης (1ος σε ψήφους), Τεφτίκη Κλεοπάτρα, Τζιοβάρα Θεοδώρα και Κοντομήτρου Κωνσταντία.