Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Δήμος Καρπενησίου: 50.000 ευρώ για χριστουγεννιάτικο φωτεινό διάκοσμο

Με το ποσό των 50.000 ευρώ, ο δήμος Καρπενησίου θα προμηθευτεί νέο εορταστικό φωτεινό διάκοσμο για τον στολισμό της πόλης και των γύρω χωριών, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.dentro-plateia-xmas11

Το Καρπενήσι και τα πέριξ (πχ χωριά πρ. δήμου Ποταμιάς) αποτελούν, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και ο δήμος επιδιώκει να αναβαθμίσει την ατμόσφαιρα και το κλίμα των ημερών των Χριστουγέννων. Εξάλλου, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου προγραμματίζεται σε περίπου 3 εβδομάδες από σήμερα -μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου.

Ο διαγωνισμός για την προμήθεια φωτεινού διακόσμου έχει προγραμματιστεί να διενεργηθεί στο Δημοτικό κατάστημα Καρπενησίου, στις 19 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 το πρωί, όποτε και λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης.

Εάν ο διαγωνισμός δεν διεξαχθεί την παραπάνω αναφερόμενη ημερομηνία, θα επαναληφθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα, στον ίδιο τόπο και ώρα. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 22373-50029 (Γεώργιος Θανασιάς), καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.karpenissi.gr.