Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από την ΑΛΑΚ για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ

Σε κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προχωρά η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου, που ανακοίνωσε πως μέρος των εσόδων από το τελευταίο ολοήμερο event που διοργανώνει την Κυριακή (20/10) θα προσφερθεί για τον σκοπό της ενίσχυσης της προσπάθειας να συγκεντρωθεί το ποσό για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.

alak panagiotis_rafahl

Η γιορτή της ΑΛΑΚ θα γίνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, πρωί (10.30-14.30) και απόγευμα (16.30-20.00), όπως κάθε φορά στην πίστα της Λέσχης (επί της ΕΟ Καρπενησίου-Λαμίας). Εξάλλου, επειδή το ενδιαφέρον των απλών ανθρώπων είναι ήδη μεγάλο, εκτός των εσόδων που θα δοθούν μέσω εισιτηρίων και συμμετοχών, θα υπάρχει και κουμπαράς. Ο κουμπαράς θα βρίσκεται στο πρατήριο ΕΚΟ στην οδ. Νικολάου Στράτου μέχρι το Σάββατο (19/10) βράδυ για όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει. Στη συνέχεια ο ίδιος κουμπαράς θα μεταφερθεί στην πίστα της ΑΛΑΚ.

Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I). Σήμερα είναι 18 μηνών. Το κόστος της απαιτούμενης, βέλτιστης θεραπείας μαζί με την νοσηλεία στο Boston Children’s Hospital ανέρχεται περίπου στα 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί στους λογαριασμούς του MDA Ελλάς 1.920.000 ευρώ για τον συγκεκριμένο σκοπό, γεγονός που δείχνει την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια.alak