Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Κάθε Σάββατο, παίζουμε σκάκι. Σκακιστικές συναντήσεις στο Πνευματικό Κέντρο Ευρυτάνων Αγίων

Για μια ακόμη χρονιά, ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στα παιδιά που παίζουν σκάκι, αλλά και σε εκείνα που θέλουν να το γνωρίσουν, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να συμμετέχουν με συνέπεια και επιμέλεια στις ομάδες που ο Σ.Ο. προτίθεται να λειτουργήσει.skaki-paidia-3o-dimotiko

 

Η 1η ομάδα έχει τίτλο «Παίζοντας σκάκι» και απευθύνεται σε όσα παιδιά επιθυμούν να γνωρίσουν το σκάκι, τους κανόνες και τα μικρά του μυστικά, είτε προσεγγίζοντάς το για πρώτη φορά, είτε με τη διάθεση της παιγνιώδους ενασχόλησης. Την επιμέλεια των σκακιστικών προσεγγίσεων θα έχει η κα Βασιλική Λάππα.

Η 2η ομάδα («Μαθήματα σκακιού ») είναι για όσα παιδιά γνωρίζουν ήδη καλά τους κανόνες του παιχνιδιού και θέλουν να ανακαλύψουν τεχνικές, στρατηγικές και τις δικές τους δυνατότητες ως σκακιστές! Την επιμέλεια των προπονητικών συναντήσεων θα έχει ο κ. Κωνσταντίνος Ευθυμίου. Σημειώνουμε ότι τα μαθήματα είναι δωρεάν και προσφέρονται σε εθελοντική βάση από τα μέλη του Ομίλου. Φιλοξενούνται στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. των Ευρυτάνων Αγίων, κάθε Σάββατο και ώρες 12:00 - 1:00 το μεσημέρι.