Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

"Στόχος όχι απλά η συμμετοχή, αλλά η παραμονή στη Γ’ Εθνική". Αγιασμός & πρώτη προπόνηση για Ποταμιά (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Με όνειρα, φιλοδοξίες και συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκίνησε από το Καρπενήσι και επίσημα η προετοιμασία της Ποταμιάς εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το Κύπελλο Ελλάδας.1

Το απόγευμα της Κυριακής, 18 Αυγούστου 2019, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, όπου τελέστηκε αγιασμός, για να ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Νωρίτερα, ο προπονητής των Μεγαλοχωριτών, Γιάννης Φλωράκης, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές και, εν πολλοίς, τους εξήγησε όσα περιμένει απ’ αυτούς κατά τη διάρκεια της σεζόν, τονίζοντας (όπως και στις μετέπειτα δηλώσεις του) πως στόχος της ομάδας είναι όχι απλά η συμμετοχή, αλλά η παραμονή στην κατηγορία. Σημείωσε δε πως η επιλογή των διοικούντων να επενδύσουν κυρίως σε γηγενείς παίκτες, πρέπει να αποτελέσει για τους ίδιους ένα επιπλέον κίνητρο.

Οι 19 παίχτες που πήραν μέρος στην προπόνηση ήταν οι:

Γιώργος Φαρμάκης, Χριστόδουλος Μισύρης, Γιώργος Καλύβας, Χρήστος Κατσαρής, Σπύρος Ξαγάρας, Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, Πάνος Μπουμπουρής, Κώστας Γιαννακόπουλος, Χρήστος Λέρης, Κώστας Σταμούλης, Γιάννης Ζαλοκώστας, Κώστας Μαντζιούτας, Κώστας Ανδρούτσος, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Βασίλης Κρανής, Γιώργος Ράικος, Γιώργος Πλεξίδας, Λάμπρος Φλωράκης και Χάρης Ζαραβέλης (δεν προπονήθηκε μόνο ο τελευταίος λόγω τραυματισμού). Θα ενσωματωθούν το επόμενο διάστημα οι: Βασίλης Παρασκευόπουλος, Ταξιάρχης Καλύβας, Μιχάλης Νούλας και Δημήτρης Ζαλοκώστας, οι οποίοι απουσίαζαν.

Η πρώτη συγκέντρωση της Ποταμιάς έγινε παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Ευρυτανίας, Γιώργου Παπαντζίμα, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξη της Ένωσης στην προσπάθεια του συλλόγου. "Στόχος μας είναι η παραμονή· ελπίζουμε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία και να μην έχουμε απώλειες κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είτε από τραυματισμούς είτε από διάφορους άλλους παράγοντες", δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Ο.Π., Νίκος Μαντζιούτας.

Θυμίζουμε ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ποταμιάς ξεκινούν την Κυριακή 25 Αυγούστου με νοκ άουτ αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου στην Κέρκυρα, εκεί όπου οι Μεγαλοχωρίτες θα αντιμετωπίσουν τον Θιναλιακό Αχαράβης, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12