Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Το 41% των υποψηφίων του ΓΕΛ Καρπενησίου συγκέντρωσε πάνω από 15.000 μόρια στις Πανελλαδικές

Στατιστικά στοιχεία για τις βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 δημοσιοποίησε το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου. Όπως έγραφαν τα «Ευρυτανικά Νέα» στο προηγούμενο φύλλο τους, στο ΓΕΛ καταγράφηκαν πολύ αξιόλογες επιδόσεις και, όπως κάθε χρόνο, δεν έλειψαν οι αριστούχοι που ξεπέρασαν τα 18.00 μόρια.gel-karpen-apo-parko1

Σύμφωνα με το σχολείο, συνολικά 23 σε σύνολο 56 παιδιών έγραψαν πάνω από 15.000 μόρια. Πέντε (5) υποψήφιοι ξεπέρασαν το όριο των 18.000 μορίων, ποσοστό που άγγιξε το 9%· εξ αυτών οι τρεις ανήκαν στη Θετική Κατ/νση και δύο στη Θεωρητική.

Από 15.000 έως 18.000 έγραψε το 32% των υποψηφίων, ήτοι 18 παιδιά: 8 από τη Θετική, 6 από τη Θεωρητική και 4 από την κατ/νση Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Στην κλίμακα 10.000 - 15.000 μόρια εντοπίζεται η πλειοψηφία των υποψηφίων -19 στον αριθμό (34%)· από αυτούς οι 9 ανήκαν στις σπουδές Οικονομίας & Πληροφορικής, 5 στη Θετική και 5 στη Θεωρητικά.

Τέλος, τη βάση των 10.000 μορίων δεν «έπιασε» ένας στους τέσσερις, δηλαδή 14 παιδιά (9 από Θεωρητική και 5 από Οικονομίας & Πληροφορικής).

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εξάλλου, το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου και υπογράφει η διευθύντρια κα Φανή Πολλάκη, εκφράζονται συγχαρητήρια προς τους αποφοίτους που μόχθησαν και πέτυχαν θετικά αποτελέσματα στις πανελλαδικές.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Καρπενησίου συγχαίρει θερμά όλους τους αποφοίτους του σχολείου μας, που κατάφεραν με συνεχή προσπάθεια, μόχθο και κόπο καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, να λάβουν μέρος, επιτυχώς, στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η μεθοδική δουλειά μέσα στην τάξη, η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια όλων, μαθητών, δασκάλων και γονέων μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα σαν και αυτά που κατάφεραν οι μαθητές μας.

Οι βαθμολογίες των παιδιών μας συνιστούν μια καλή προϋπόθεση για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αλλά και για την καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους για όσους δεν επιτυγχάνουν τους στόχους τους φέτος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στις οικογένειές τους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά τους.».