Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ο Γιάννης Αντωνίου αγωνίζεται σήμερα (17/2) στον τελικό του Σλάλομ στο Παγκόσμιο της Σουηδίας!

Παρότι ο Γιάννης Αντωνίου στάθηκε άτυχος στον προκριματικό της Τεχνικής Κατάβασης (σλάλομ) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικών του Άρε, στη Σουηδία, εντούτοις θα αγωνιστεί τελικά στον κυριακάτικο (17/2) τελικό του αγωνίσματος, λόγω της υψηλής συνολικής του βαθμολογίας στο σύστημα της FIS.antoniou giannis_ski1

Ο 24χρονος χιονοδρόμος του ΕΟΣ Καρπενησίου θα αγωνιστεί στις 12.00 το πρωί ώρα Ελλάδος στην 1η διαδρομή και στις 15.30 στη 2η διαδρομή. Το σλάλομ είναι το «δυνατό» του αγώνισμα και ο ίδιος ευελπιστεί σε μια αξιόλογη εμφάνιση και ένα καλό πλασάρισμα δίπλα στην ελίτ του αθλήματος. Ο αγώνας του Αντωνίου θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συχνότητα του EUROSPORT 1, στο συνδρομητικό μπουκέτο της Nova.

Βάσει βαθμολογίας της FIS, ο σκιέρ από το Καρπενήσι βρίσκεται στην 71η θέση σε σύνολο 100 αθλητών του αγώνα, με την κορυφή να ανήκει στον σπουδαίο Αυστριακό Μάρτσελ Χίρσερ.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη (14/2) ο Αντωνίου είχε αγωνιστεί στον προκριματικό της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης (Σλάλομ), δεν έπιασε όμως το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του και ύστερα από τις δύο διαδρομές κατετάγη στην 49η θέση, σε σύνολο 120 αθλητών.