Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ) Βραβεία σε τρεις επιχειρήσεις για τον καλύτερο εορταστικό διάκοσμο απονεμήθηκαν από τον Δήμο Καρπενησίου

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου Καρπενησίου, στον Προφήτη Ηλία, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (25/1), ο δήμος Καρπενησίου απένειμε τιμητικά βραβεία σε επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον φετινό διαγωνισμό για τον καλύτερο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.brabeia-kaliteros-diakosmos1-0

Βραβεία απονεμήθηκαν, από τον δήμαρχο κ. Νίκο Σουλιώτη, στο «Μαγεμένο Βουνό» («καλύτερος παραμυθένιος εορταστικός διάκοσμος»), στο «Ρετρό» («καλύτερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση») και τα «Χειροποίητα Όνειρα» («καλύτερη εορταστική διακόσμηση βιτρίνας»).

Υψηλή ποιότητα και κίνητρο

«Το έργο της επιτροπής αξιολόγησης ήταν δύσκολο φέτος», ανέφερε ο δήμαρχος και ευχήθηκε να παρακινηθούν ακόμα περισσότεροι επιχειρηματίες την επόμενη χρονιά. «Κακά τα ψέματα», πρόσθεσε, «ο δήμος από μόνος του δεν φτάνει (…). Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε». Τόνισε δε ότι τη σημερινή εποχή ιδιαίτερη σημασία έχει η υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών.

Με τη σειρά της, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου, κα Σπυριδούλα Παπαδοπούλου (συνέβαλε στην επιτροπή αξιολόγησης), αναφερόμενη στη βράβευση έκανε λόγο για «κίνητρο και πρόκληση», που «…σε δύσκολες εποχές θα δώσει το έναυσμα και στους συναδέλφους για το κάτι παραπάνω».

Στην τελετή παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ευδοξία Κονιαβίτη, Γεωργία Γκαρίλα, Ταξιάρχης Κουτρομάνος, Παντελής Χαλκιάς, καθώς και η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Σοφία Ζαλοκώστα.

ΒΙΝΤΕΟ