Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

«Άλλαξε χέρια» η ΕΛΜΕ Ευρυτανίας. Ο Κώστας Μαστροκώστας εκλέχτηκε ξανά στη θέση του προέδρου - Το νέο Δ.Σ.

Στις 30 Νοεμβρίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας για το συνδικαλιστικό έτος 2018 - 2019, ύστερα από την εκλογική διαδικασία της περασμένης εβδομάδας.mastrokostas-elme1-0

Στην κάλπη προσήλθαν 118 επί συνόλου 165 εκπαιδευτικών (αποχή 28%). Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε ο -αριστερών καταβολών- συνδυασμός «Παρέμβαση Εκπαιδευτικών ν. Ευρυτανίας», που συγκέντρωσε 58 ψήφους και ποσοστό 52,73%, έναντι 52 ψήφων (47,27%) των «Ανεξάρτητων Εκπαιδευτικών».

Στο νέο Δ.Σ εκλέχτηκαν τέσσερις εκπαιδευτικοί προερχόμενοι από την Παρέμβαση και τρεις από τους Ανεξάρτητους, ενώ στην Εξελεγκτική Επιτροπή η σύνθεση είναι δύο και ένα μέλη, αντίστοιχα.

Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας εκλέχτηκε ο Κώστας Μαστροκώστας (φωτο), που επιστρέφει σε μια γνώριμη για τον ίδιο θέση.  Αντιπρόεδρος είναι η Φανή Πολλάκη, Γενικός Γραμματέας ο Γιώργος Αναγνώστου, Ταμίας η Ελένη Γιάλβαλη, Οργανωτική Γραμματέας η μέχρι πρότινος πρόεδρος Βασιλική Σιούτα, και Μέλη οι: Γιάννης Οικονομίδης και Μαργαρίτα Τσακανίκα.

Την Εξελεγκτική Επιτροπή, απαρτίζουν, τέλος, οι: Χρυσούλα Πυργολιού, Βασιλική Σταμάτη και Κωνσταντίνα Βρόντου.