Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

ev media-logo

Περιπέτεια φαντασίας το Σαββατοκύριακο, στον Δημοτικό Κινηματογράφο. Έρχεται το «Venom»

Μετά την προβολή παιδικής ταινίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Δημοτικός Κινηματογράφος επιστρέφει με ταινία περιπέτειας. Το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 20.00, θα προβληθεί το «Venom» (112’), φιλμ βασισμένο σε κόμικ της Μάρβελ. Το ειστήριο κοστίζει 6 ευρώ για ενήλικες και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολύτεκνους (δωρεάν για μέλη συλλόγου ΑμεΑ).

venom-tainia-0

Στο σενάριο διαβάζουμε: «Ο ρεπόρτερ Eddie Brock (Tom Hardy) προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον διαβόητο ιδρυτή του Life Foundation, τον ιδιοφυή Carlton Drake (Riz Ahmed), και αυτή η εμμονή επηρεάζει αρνητικά την καριέρα και τη σχέση του με τη σύντροφο του Anne Weying (Michelle Williams).

Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Drake, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom εισχωρεί στο σώμα του Eddie, και έτσι ξαφνικά αποκτά υπερδυνάμεις, καθώς και την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει. Διεστραμμένος, σκοτεινός, απρόβλεπτος και οργισμένος, ο Venom αφήνει τον Eddie να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητες του, τις οποίες, ομολογουμένως, βρίσκει συναρπαστικές. Όσο ο Eddie και ο Venom έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έρχονται πιο κοντά. Πού αρχίζει ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος;».