Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020

ev media-logo

Διήμερη επίσκεψη στην Ευρυτανία, πραγματοποιεί ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης. Αναλυτικά το πρόγραμμα των επαφών του

Στο πλαίσιο των πολιτικών εξορμήσεων στην περιφέρεια του Κινήματος Αλλαγής, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Χρηστίδης, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο Καρπενήσι όπου θα έχει διαδοχικές επαφές με τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, τους δημάρχους Καρπενησίου και Αγράφων, τον επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας που στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ, συνδικαλιστικούς και παραγωγικούς φορείς του νομού, θα επισκεφθεί το Μουσείο των Κορυσχάδων και τέλος θα υπάρξει συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Ευρυτανίας.xristidiskar1

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

12:00  Άφιξη στο Καρπενήσι – Τακτοποίηση – Ξεκούραση

12:30 Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Τασιό Αριστείδη (Αντιπεριφέρεια)

13:00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Σουλιώτη Νικόλαο (Δημαρχείο)

13:30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγράφων κ. Μπαμπαλή Θεόδωρο. (Γραφεία ΚΙΝΑΛ)

13:45 Συνάντηση με τον επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας που στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ μειζονα αντιπολίτευση του Δήμου Καρπενησίου κ. Σταμάτη Ιωάννη  (Γραφεία ΚΙΝΑΛ)

 

Επίσκεψη στο μουσείο Κορυσχάδων

(Το ιστορικό σχολείο των Κορυσχάδων που το 1944, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, φιλοξένησε τις εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου, σήμερα στεγάζει το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης χωριό Κορυσχάδες)

 

Μεσημεριανό γεύμα

18:30 Συνάντηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή (Γραφεία ΚΙΝΑΛ)

18:45 Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Δηλώσεις  (Γραφεία ΚΙΝΑΛ)

19:00 Ανοιχτή εκδήλωση με μέλη και φίλους του Κινήματος Αλλαγής (Γραφεία ΚΙΝΑΛ)

Βραδινό Γεύμα

 

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

9:45 Συνάντηση με συνδικαλιστικούς φορείς (Εργατικό κέντρο)

10:00 Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της πόλης (πρόεδρος επιμελητηρίου, πρόεδρος εμπόρων, πρόεδρος ξενοδόχων, πρόεδρος ενοικιαζόμενων δωματίων, πρόεδρος ΤΕΕ)

 

11:00 Αποχώρηση