Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Δωρεάν εξετάσεις για την Οστεοπόρωση, το Σάββατο 29 και Κυριακή 30/9, και ημερίδα στο Συνεδριακό

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του δήμου Καρπενησίου, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας, διοργανώνουν διήμερες εκδηλώσεις προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την Οστεοπόρωση, το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.sinedriako-kentro1111

Το διήμερο έχει θέμα «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης» και περιλαμβάνει, αφενός τη διενέργεια δωρεάν προληπτικών εξετάσεων και αφετέρου, ενημερωτικές εισηγήσεις από ειδικούς.

Δωρεάν εξετάσεις

Μετρήσεις ελέγχου οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιούνται το απόγευμα του Σαββάτου (29/9) στον χώρο του ΚΑΠΗ (κεντρική πλατεία) και το πρωί της Κυριακής (30/9) στο Συνεδριακό Κέντρο, μόνο κατόπιν ραντεβού. Για πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού: τηλ. 2237352200 (Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00 με 13.00).

Ημερίδα ενημέρωσης

Νωρίς το μεσημέρι (ώρα 12.30) της Κυριακής (30/9), στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου θα αρχίσει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την Οστεοπόρωση.

Ομιλητές θα είναι οι: Ρίζος Τσάκνης, Χειρουργός Ορθοπεδικός, Ευαγγελία Τάσιου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Αλεξάνδρα Παυλέτση-Στεφανή, Ψυχολόγος, Τατιάνα Δρακοπούλου, εκπρόσωπος συλλόγου «Πεταλούδα» και Παρασκευή Πασσά, καθηγ. Φυσικής Αγωγής. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.