Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Σε εξέλιξη τα «ΕυρυΤήνια 2018», εκδηλώσεις χορού αφιερωμένες στη Μετανάστευση - Σήμερα στο Κεφαλόβρυσο, αύριο στο Καρπενήσι

Από τον Προυσό ξεκίνησαν, το απόγευμα της Κυριακής 19/8, τα «ΕυρυΤήνια 2018», εβδομάδα χορού με θέμα «Μετανάστευση και Αγκαλιά». Πρόκειται για εκδηλώσεις με επίκεντρο τον χορό, που ξεκίνησαν από το νησί της Τήνου και φέτος επισκέπτονται και τον δήμο Καρπενησίου, ενταγμένες στο πρόγραμμα των Γιορτών Δάσους 2018.evrithnia 2018_afisaa

Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου τα ΕυρυΤήνια θα βρεθούν στο Κεφαλόβρυσο και την Τρίτη 21/8 στο αμφιθέατρο της Δ.Κ Βιβλιοθήκης Καρπενησίου. Η έμπνευση και η καλλιτεχνική διεύθυνση ανήκουν στη Γεωργία Ράπτη. Τη συνδιοργάνωση έχουν αναλάβει ο Δήμος Καρπενησίου και η Περιφέρεια Στερεάς, υπό την αιγίδα του Τμήματος Τήνου του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού της UNESCO.

Δευτέρα 20/8, ώρα 19.00

Πάρκο Κεφαλόβρυσο

"Χόρευμα περιπάτου μουσικής και λόγου"

«Ένα Χόρευμα μετά περιπάτου με μουσική και αφήγηση… Η ακουστική των φυσικών τοπίων συνδυάζεται με την "ποίηση" και τη "λογοτεχνία" Ευρυτάνων και μη ποιητών και συγγραφέων. Στην περιπλάνηση θα συναντήσουμε ένα βιολί και μια κιθάρα. Ο Βασίλης Ραψανιώτης και ο Κώστας Παπασπύρου θα μας ταξιδέψουν με τη μουσική τους. Η χορευτική ομάδα Ge.ViV και η ομάδα Τάνγκο Lemmes, θα κινηθεί μέσα από τα ερεθίσματα της διαδρομής.».

Τρίτη 21/8, ώρα 20.30

Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου

"Χορευτικοί Εναγκαλισμοί"

«Μια γιορτή χορού και σε αυτή θα συμμετέχουν: Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου, Πολιτιστικός Σύλλογος “Παναγία”, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου “Η Αναγέννηση”, Σχολή χορού Nicola Gabriel, ο Ramiro Gabriel Valerio Lemmes, η χορευτική ομάδα Ge.ViV και η ομάδα Τάνγκο Lemmes.».

*Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν