Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Ο Θεοφάνης Λ. Παναγιωτόπουλος γράφει για τη συγγραφέα Ράνια Λυμπεροπούλου

812-1

«Η ζωή δεν σταματά στο χθες», εκδ. Λυκόφως

Το μυθιστόρημα «Η ζωή δεν σταματά στο χθες» είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Πρόκειται για ένα βιβλίο με καθηλωτική πλοκή και συνεχή δράση. Συγκεκριμένα, βρισκόμαστε στην δεκαετία του 70 στην Ελλάδα. Η Νάνσυ - ηρωίδα της ιστορίας- φοιτά στην γ’ λυκείου σε ένα από τα καλύτερα κολλέγια των Αθηνών. Μια τρικυμία θα ταράξει μια για πάντα την καρδιά της…

Η νεαρή μαθήτρια θα ζήσει τον κεραυνοβόλο έρωτα στην τελευταία εκδρομή πριν την αποφοίτηση της. Ένας έρωτας μη αποδεκτός από την κοινωνία… ένας έρωτας που θα αφήσει τα σημάδια του αέναα στην ψυχή της.

Δυο ζωές σε μάχη με την λογική και το συναίσθημα. Ζωές καθημερινές μα και άκρως απρόβλεπτες. Ένα ερωτευμένο ζευγάρι και μια λάθος απόφαση. Μια κίνηση φόβου θα αλλάξει οριστικά τις ζωές τους.

Ένας μεγάλος έρωτας και ένα δίλλημα έτοιμο να τον αφανίσει… η ηρωίδα Νάνσυ γυρεύει για χρόνια μια απάντηση… Να ακολουθήσει το χθες ή να το αφήσει πίσω της;

Η ζωή δεν σταματά στο χθες κι ένα μωρό γεννιέται συγχρόνως με έναν νέο έρωτα… μα τα σύννεφα του παρελθόντος πλησιάζουν όλο και πιο απειλητικά την ηρωίδα .

Μια απόφαση που επιβάλλεται να παρθεί και μια αμφιβολία που έχει την δύναμη να ματαιώσει την ευτυχία της.

Ένα βιβλίο γεμάτο έρωτες, πάθη αλλά και ολέθριες συνέπειες… μα και ένα τέλος απρόβλεπτο…

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ράνια Λυμπεροπούλου γεννήθηκε και κατοικεί στην Καλαμάτα. Φοίτησε στο Οικονομικό της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Όμως, θεωρούσε πολύ "ψυχρά" τα οικονομικά και δεν τα αγάπησε. Επιστρέφοντας στη γενέτειρά της εργάστηκε ως συμβασιούχος στο ΤΕΙ Καλαμάτας και σήμερα εργάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας. Μεγάλες της αγάπες ήταν και είναι η ψυχολογία και η λογοτεχνία. Η ανάγκη της για επικοινωνία την ώθησε στη συστηματική καταγραφή ιδεών, σκέψεων και συναισθημάτων. Φιλοδοξία της είναι να καταφέρει να "μιλήσει" στις καρδιές των ανθρώπων.