Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Μαθαίνουν, παίζοντας… Συνεχίζεται έως τις 18 Ιουλίου η εκστρατεία δημιουργικότητας στη Δ.Κ Βιβλιοθήκη Καρπενησίου

Ευχάριστα και δημιουργικά είναι τα πρωινά των παιδιών που μετέχουν στις δράσεις του Προγράμματος Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2018, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου. Τα παιδιά, με την καθοδήγηση ενηλίκων, συμμετέχουν σε παιχνίδια με γνωστικό χαρακτήρα, κατασκευές όπου επιστρατεύουν σκέψη και φαντασία, εικαστικά δρώμενα κ.α.

bibliothiki-draseis-july18

Οι δράσεις (συνολικά 19 στον αριθμό) απευθύνονται σε παιδιά 4 έως 15 ετών και θα διαρκέσουν μέχρι τις 18 Ιουλίου. Τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

Δευτέρα 9 Ιουλίου, 11:00 - 12:30

«Φωτογραφημένα δεδομένα: Τα μέσα μεταφοράς»: Οι φωτογραφίες γίνονται υλικό για να καταγράψουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Γίνονται αφετηρία για να παρατηρήσουμε τα μέσα από άλλες εποχές και άλλα μέρη. Με τη φοιτήτρια Ιστορίας της Τέχνης, Ελένη Κελέση. Για παιδιά 6-9 ετών. Με προεγγραφή.

Τετάρτη 11 Ιουλίου, 11:00 - 12:30

«Δεδομένα για μένα: Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω»: Να πετάω στο διάστημα, να γιατρεύω ανθρώπους, να πλάθω ψωμί, να μαγειρεύω γλυκά και αλμυρά, να σχεδιάζω κτίρια, να χορεύω, να παίζω μουσική. Όλες οι δυνατότητες είναι ανοιχτές μπροστά μας κι εμείς μαθαίνουμε τα επαγγέλματα του σήμερα και του μέλλοντος για να ξέρουμε όταν θα πρέπει να αποφασίσουμε. Με την ψυχολόγο Αλίκη Κοσμά. Για παιδιά 4-7 ετών. Με προεγγραφή.