Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

ev media-logo

Η νέα ταινία στο Συνεδριακό. Το Σαββατοκύριακο θα προβληθεί το ‘Death Wish’ με τον Μπρους Γουίλις

Με μια ταινία περιπέτειας-δράσης συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου Καρπενησίου, καθώς το Σάββατο 31 Μαρτίου και Κυριακή 1η Απριλίου, στις 20.00, θα παιχτεί η ταινία ‘Death Wish’ (107’), με τους Μπρους Γουίλις, Βίνσεντ Ντ' Ονόφριο, Ελίζαμπεθ Σου, Ντιν Νόρις κ.α.

death-wish-movie1

Ο σκηνοθέτης Ιλάι Ροθ αναλαμβάνει να εκσυγχρονίσει το διάσημο φιλμ του 1974 με πρωταγωνιστή τον Τσαρλς Μπρόνσον, το οποίο με τη σειρά του ήταν βασισμένο στη ομότιτλη νουβέλα του Μπράιαν Γκάρφιλντ.

Στην υπόθεση διαβάζουμε: «Ο Δρ. Πολ Κέρσεϊ εργάζεται ως χειρουργός στα επείγοντα περιστατικά. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί, όμως, ότι θα ερχόταν η μέρα που τα θύματα αυτά θα ήταν η δική του οικογένεια. Με την αστυνομία να αδυνατεί να ανταποκριθεί στον αριθμό των βίαιων περιστατικών, ο Πολ ανακουφίζει τη δίψα του για εκδίκηση και απόδοση δικαιοσύνης, κυνηγώντας ο ίδιος τους ενόχους. Καθώς οι ανώνυμοι φόνοι εγκληματιών αρχίζουν να κυριαρχούν στα ΜΜΕ, ο κόσμος αναρωτιέται αν αυτός ο θανάσιμος εκδικητής είναι ένας φύλακας άγγελος… ή κάτι πολύ πιο νοσηρό».