Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

ev media-logo

Τις βασικές αρχές του τουρισμού διδάχτηκαν οι υπάλληλοι τουριστικών επιχειρήσεων. Ολοκληρώθηκε επιδοτούμενο σεμινάριο

Ολοκληρώθηκε το φετινό επιμορφωτικό και επιδοτούμενο πρόγραμμα της Ένωσης Ξενοδόχων του νομού Ευρυτανίας με τίτλο «Βασικές αρχές οργάνωσης και διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων».seminario tourismos1

Το πρόγραμμα απευθύνονταν σε προσωπικό μικρών και μικρομεσαίων ιδιωτικών επιχειρήσεων, υλοποιήθηκε από τον ΟΑΕΔ στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΛΑΕΚ του έτους 2017, τα οποία αφορούν επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό από 1 έως 30 άτομα.

Η διάρκεια του σεμιναρίου ήταν 32 ώρες και το διάστημα υλοποίησής του ήταν από 6 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2018. Να αναφέρουμε ότι η επιδότηση ανέρχεται στα 160 ευρώ, ενώ θα χορηγηθεί και βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος σε όλους όσοι το ολοκλήρωσαν επιτυχώς.

Για την υλοποίηση του προγράμματος συνεργάστηκαν η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ευρυτανίας με πρόεδρο τον κ. Θεόδωρο Χονδρό, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Ευρυτανίας με πρόεδρο τον κ. Δημοσθένη Χούπα και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου ΙΙ, το οποίο έχει παράρτημα στον Άγιο Νικόλαο με υπεύθυνη την κα Χριστίνα Παπαχαραλάμπους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ευρυτανίας ευχαριστεί για την συμμετοχή τους αρχικά τους εργαζομένους, οι οποίοι συμμετείχαν ανελλιπώς στις εκπαιδευτικές συναντήσεις, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Ευρυτανίας, το συνεργαζόμενο ΚΕΚ Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου ΙΙ και την εισηγήτρια κα Αντιγόνη Ζαγκότση.