Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

ev media-logo

Σήμερα, Παρασκευή (23/2), στις 20.30, η εκδήλωση με θέμα τον Παιδικό Καρκίνο - Το πρόγραμμα της βραδιάς

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάστηκε στις 15 Φεβρουαρίου. Με αφορμή την ημέρα αυτή, και με στόχο την ενημέρωση-ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο), ο νεοσύστατος Σύλλογος Εθελοντών κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών ν. Ευρυτανίας «Αγώνας Ζωής», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα», διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τον Παιδικό Καρκίνο.

paidikos-karkinos-afisa

Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα, Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, στις 20.30, στο Συνεδριακό Κέντρο, και θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ομιλίες. Θα μιλήσουν οι κ.κ: Τρυφωνίδη Μαρία, Πρόεδρος «Φλόγα», με θέμα: «35 χρόνια Φλόγα», Πολυχρονοπούλου Σοφία, MD, PhD, Παιδίατρος Αιματολόγος-Ογκολόγος, με θέμα: «Νεότερα στην παιδική αιματολογία-ογκολογία», Τζακώστα Σοφία: «Παιδικός Καρκίνος-Μαρτυρία μητέρας».

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου, με χορηγό επικοινωνίας τα «Ευρυτανικά Νέα». Για πληροφορίες: 6974944104 (Ανθή Μουλιανίτη-Κοντοκώστα), 6972162169 (Χρυσούλα Ντουφεκιά), μέιλ: agonas.zois.evr@hotmail.com.