Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Σε διεθνή τουριστική έκθεση στο Ισραήλ η Ευρυτανία. Επιτυχημένη συμμετοχή στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση του τουρισμού και τη στήριξη των επιχειρήσεων, συμμετείχε και φέτος με δικό της περίπτερο στη διεθνή έκθεση τουρισμού «ΙΜΤΜ» στις 6 και 7 Φεβρουαρίου στο Τελ Αβίβ. Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκπροσώπησε η περιφερειακή σύμβουλος Ευρυτανίας κα Κατερίνα Καλαντζή και ο υπάλληλος της Περιφέρειας κ. Σπύρος Χρηστίδης.israel-periptero-perifereia1

Στη φετινή έκθεση το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μονοπωλήθηκε από επιχειρηματίες της Ευρυτανίας. Η ένωση ξενοδόχων Ευρυτανίας εκπροσωπήθηκε από την κα Σοφία Φλέγκα, γραμματέα της ένωσης ξενοδόχων νομού Ευρυτανίας, η οποία εκπροσώπησε παράλληλα και τον δήμο Καρπενησίου, ως μέλος της τουριστικής του επιτροπής. Σημαντική ήταν η εκπροσώπηση και από τον επιχειρηματικό κόσμο ιδιαίτερα από την Ευρυτανία.

Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου ήταν εντυπωσιακή, τόσο από τουριστικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία, όσο και από Ισραηλινούς επισκέπτες. Στη διάρκεια της έκθεσης υπήρξαν επαφές με τουριστικούς πράκτορες, πολλοί από τους οποίους έχουν επισκεφθεί την Ευρυτανία και γνωρίζουν τις ιδιαίτερες ομορφιές του τόπου μας.