Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Kατοχή Μεσολογγίου: Νεκρή βρέθηκε η 44χρονη μητέρα που αγνοούνταν από χθες

Νεκρή βρέθηκε η 44χρονη που αγνοούνταν στην Kατοχή Αιτωλοακαρνανίας, σύμφωνα με πληροφορίες του EleftherosTypos.gr. Η γυναίκα, η οποία ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών, έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί το κινητό της τηλέφωνο και από τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.mesologgi-dolofonia-astinomia1

Η μητέρα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα του Σαββάτου (6/1) και από την Κυριακή (7/1) στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου, όμως μέχρι την ώρα που έπεσε το σκοτάδι και σταμάτησαν οι έρευνες, αυτές είχαν αποβεί άκαρπες.

Σήμερα, στις έρευνες συμμετείχε και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, με εκπαιδευμένο σκύλο αλλά και λέμβο για την έρευνα στη θάλασσα. Τελικά η γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 44χρονη ήταν νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματός της. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιο πιθανό σενάριο ο θάνατός της άτυχης γυναίκας να προήλθε από εγκληματική ενέργεια.