Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Δωρεάν χορήγηση πετρελαίου για το Α.Τ Αγράφων, από την Περιφέρεια. Το «ευχαριστώ» της Ένωσης Αστυνομικών και η χριστουγεννιάτικη γιορτή

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, στις 18.30 το απόγευμα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας, την Ένωση Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας και τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Ευρυτανίας, πραγματοποίησαν -σε μεγάλο ξενοδοχείο του Καρπενησίου- χριστουγεννιάτικη εορτή για τους αστυνομικούς της Ευρυτανίας και τις οικογένειές τους.astinomikoi-giorti-xmas-paidia1

Κατά την διάρκεια της γιορτής μοιράστηκαν δώρα στα μικρά παιδιά και βραβεύθηκαν τα παιδιά των αστυνομικών-μελών της Ένωσης που πέτυχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις. «Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το νέο Έτος», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των αστυνομικών.

Ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη

Εξάλλου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη Κωνσταντίνο, «…ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα μας για χορήγηση πετρελαίου θέρμανσης στο Α.Τ. Αγράφων». «Το Α.Τ. Αγράφων με έδρα το ορεινό Κερασοχώρι Ευρυτανίας», σημειώνουν τα μέλη της Ένωσης, «το τελευταίο διάστημα λειτουργούσε χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μας».

«Ο κ. Περιφερειάρχης για ακόμη μία φορά έδειξε ότι βρίσκεται δίπλα μας και είναι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στα πάσης φύσεως δίκαια αιτήματα μας», καταλήγει η ανακοίνωση.