Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Η τελευταία του Ιουλίου. Συνεδριάζει αύριο (Παρασκευή 21/7) το Δ.Σ. Αγράφων - Ποια θέματα θα συζητηθούν

Με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθεί η τελευταία -για τον μήνα Ιούλιο- συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, στις 4.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Κερασοχώρι.

mpampalis-takis-agrafa1

Η συζήτηση θα ξεκινήσει με την έγκριση των πρακτικών της 6ης τακτικής συνεδρίασης που έγινε στα τέλη Μαΐου και θα συνεχιστεί με τη συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Επισκευή δημοτικού κτηρίου στην ΤΚ Σιβίστας δήμου Αγράφω». Έπειτα θα τεθούν: η έγκριση ή μη εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας «Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αγράφων», η σύσταση και ο ορισμός του μηχανισμού πιστοποίησης εκτέλεσης της πράξης «Κέντρο Κοινότητας», η διοργάνωση τουρνουά 5χ5 και η διάθεση σχετικής πίστωσης, καθώς και επί αιτήσεως των Συλλόγων «Α.Ο. Απεραντιακός Βαλαώρας», «Η ΔΟΞΑ» και «ΔΡΑΣΙΣ» για επιχορήγηση.

Ακόμη θα συζητηθούν ο εμπλουτισμός και η ενίσχυση υδρομάστευσης υδραγωγείου Ραπτοπούλου από τις πηγές στη θέση Διπόταμα Πρασιάς και η ενίσχυση υδραγωγείου Δαφνούλας από το δίκτυο ύδρευσης Ραπτοπούλου στη θέση Τσιάρεκα, η αντικατάσταση του κ. Ευαγγελοκώστα Γεώργιο ως μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, λόγω ανεξαρτοποίησής του και η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου σε εφαρμογή του άρθρου 24 του Ν.4479/2017(ΦΕΚ94/Α΄) που αφορά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού και τα Νομικά τους Πρόσωπα.

Τέλος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα μιλήσουν για την έγκριση της απασχόλησης του προσωπικού του οποίου προσλήφθηκε στον δήμο Αγράφων με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου σε θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και εξακολούθησε να παρέχει τις υπηρεσίες του έως την 07-06-2017, με νέες συμβάσεις εργασίας, σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου24 του Ν.4479/2017(ΦΕΚ94/Α΄), για την έγκριση 10ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2017 και για την παραχώρηση πλατείας στη θέση «ΜΙΣΤΗ» στην ΤΚ Παλαιοχωρίου.