Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Στις 20 Μαΐου η έναρξη των μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Αλλαγή στο πρόγραμμα και τις ημερομηνίες των μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ανακοίνωσε η ΕΠΟ στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

EPO 

Μια βδομάδα μετά την ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής της ΕΠΟ πως οι αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 13 Μαΐου, υπήρξε αλλαγή στις ημερομηνίες έναρξης των αγώνων, οι οποίες μετατέθηκαν μια εβδομάδα αργότερα. Έτσι η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου ενώ η αυλαία θα πέσει στις 6 Ιουνίου.
Αιτία αυτής της μεταβολής αποτέλεσαν οι τελικοί του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων Good League ΟΠΑΠ που γίνονται στις 13 Μαΐου και «στους οποίους συμμετέχουν πολλές ΕΠΣ».
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής αποφάσισε τη μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης του Πρωταθλήματος των Πρωταθλητών των ΕΠΣ περιόδου 2011-2012 για την άνοδό τους στην Δ΄ Εθνική από τις 13-05-12 για την Κυριακή 20-05-12. 
Η αλλαγή αυτή έγινε λόγω της διεξαγωγής των τελικών αγώνων των Περιφερειών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ Παίδων-Νέων 2011-2012, στους οποίους συμμετέχουν πολλές ΕΠΣ.
 
Το πρόγραμμα όπως έχει διαμορφωθεί μετά τις αλλαγές έχει ως εξής:
1η αγωνιστική: Κυριακή 20 Μαΐου, 
2η αγωνιστική: Τετάρτη 23 Μαΐου
3η αγωνιστική: Κυριακή 27 Μαΐου,
4η αγωνιστική: Τετάρτη 30 Μαΐου
5η αγωνιστική: Κυριακή 03 Ιουνίου, 
6η αγωνιστική: Τετάρτη 06 Ιουνίου
Στην πρεμιέρα του «μίνι» τουρνουά ο Αίολος αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα Δομοκού εντός έδρας  Ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου (ΕΣΠ Εύβοιας) και ο Παρνασσός Αράχοβας (ΕΠΣ Βοιωτίας) είναι οι άλλες δυο ομάδες που συγκροτούν τον όμιλο. Υπενθυμίζεται ότι θα προβιβαστούν στη Δ΄ Εθνική οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.