Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Πρωτοφανείς καταγγελίες της «άτυπης» αντιπολίτευσης εναντίον του δημάρχου Αγράφων κ. Μπαμπαλή

Νέα ερωτήματα θέτουν στον δήμαρχο Αγράφων, κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου, οι περισσότεροι της "ομάδας" Δημητρόπουλου - Τάτση, οι οποίοι έχουν συστήσει μια δημοτική ομάδα η οποία, ελλείψει αντιπολίτευσης στο δήμο Αγράφων, παρεμβαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ανακοινώσεις της ως "άτυπη" αντιπολίτευση Αγράφων.

agrafa-antipoliteusi1

ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ο πρώην αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Νικόλαος Φούκας, που υπογράφει τη νέα επιστολή της “άτυπης” αντιπολίτευσης. ΔΕΞΙΑ ο επικεφαλής της ομάδας που τελικά λόγω δικαστικής απόφασης κρίθηκε άκυρη η συμμετοχή του στις εκλογές κ. Χρήστος Δημητρόπουλος. ΚΕΝΤΡΟ. Ο δημοτικός σύμβουλος Αγράφων Θύμιος Μιχόπουλος, μέλος της σημερινής δημοτικής αρχής, ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα από τη θέση του αντιδημάρχου που κατείχε.


Στη νέα τους επιστολή και σε προσωπικό τόνο, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αγράφων, εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής της οποίας υπογράφει ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Φούκας, θέτουν ερωτήματα για την πορεία του δήμου, ζητώντας από τον δήμαρχο Αγράφων να τοποθετηθεί. Χρησιμοποιούν μάλιστα και βαρείς χαρακτηρισμούς.

Διαβάστε την επιστολή στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή πατήστε εδώ