Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Αγράφων. Αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες του, τι δηλώνει ο Θ. Μπαμπαλής

"Η ηλεκτρονική διεύθυνση www.agrafa.gr  τέθηκε σε λειτουργία και αποτελεί τη νέα επίσημη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης και διαφάνειας του δήμου Αγράφων, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή και της δημοτικής αρχής", αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

agrafa-neo-site

Πρόκειται για την ανανέωση της ιστοσελίδας του δήμου Αγράφων, η οποία ωστόσο έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση www.agrafa.gr, όνομα το οποίο μεταξύ άλλων γεωγραφικών προσδιορισμών, έχει δεσμευτεί σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ως γεωγραφικός προσδιορισμός και αποδίδεται μόνο σε κρατικούς και κυβερνητικούς οργανισμούς.

Το κόστος κατασκευής της, άγγιξε τα 6.000 ευρώ και ανατέθηκε με απευθείας ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία του Αγρινίου.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να πλοηγούνται από όλα τα τεχνολογικά μέσα (Η/Υ, laptops, tablets, κινητά τηλέφωνα) καθώς η νέα ιστοσελίδα είναι προσαρμόσιμη στις νέες τεχνολογίες.

"Μεταξύ άλλων, κάθε δημότης έχει  πρόσβαση σε όλες τις αποφάσεις οργάνων του δήμου σε πραγματικό χρόνο, στις προκηρύξεις - διακηρύξεις διαγωνισμών, και δύναται να ενημερωθεί με δελτία τύπου και ανακοινώσεις που δημοσιεύονται συνεχώς. Επιπλέον, λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας αυτών, ενώ μπορεί πλέον να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας".

"Η δομή του νέου ιστοτόπου επιτρέπει στον επισκέπτη να πλοηγηθεί σε φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει φυσικές ομορφιές από όλες τις γωνιές του δήμου μας, να λάβει πληροφορίες για τις προσεχείς εκδηλώσεις, τα αξιοθέατα, τη διαμονή, τους χώρους εστίασης καθώς και ιστορικά - πολιτιστικά στοιχεία και πληροφορίες που θα συμβάλλουν στην καλύτερη οργάνωση της επίσκεψής του στην περιοχή", αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου.

Δηλώσεις...

Ο δήμαρχος Αγράφων αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "... μέσω της νέας ιστοσελίδας επιχειρούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες του δήμου μας προς τους δημότες, να παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον επισκέπτη μας, καθώς και να προβάλλουμε το μοναδικό φυσικό κάλλος, τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία του τόπου μας. Ο δήμος Αγράφων αποτελεί τον πιο ορεινό δήμο της Ελλάδας και βρίσκεται στην καρδιά της Ρούμελης, της φύσης, της ιστορίας και της παράδοσης".

Ευχαριστίες...

"Ο δήμος Αγράφων ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες, φίλους και πολιτιστικούς συλλόγους για το φωτογραφικό αλλά και ιστορικό υλικό που παρέχουν προκειμένου να προβληθεί η κάθε Τοπική Κοινότητα. Η νέα δυναμική ιστοσελίδα εμπλουτίζεται συνεχώς και σύντομα θα αποτελεί εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας του κάθε δημότη και φίλου του δήμου Αγράφων", καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Αγράφων