Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ξεκινά η υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος στον δ. Αγράφων. Ποια έργα έχουν ξεκινήσει - Οδηγός οι γεν. συνελεύσεις

Αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς οι Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής και στις 32 Τοπικές Κοινότητες του δήμου, με τη συμμετοχή Τοπικών Συμβουλίων, πολιτιστικών συλλόγων, φορέων και δημοτών.

kerasoxori-gipedo1

Φωτο: Το ποδοσφαιρικό γήπεδο Κερασοχωρίου

Οι επαφές που είχε ο δήμαρχος με τους κατοίκους των χωριών και τα προβλήματα που τού εξέθεσαν οι τελευταίοι, αποτελούν «οδηγό» στον σχεδιασμό του δήμου όσον αφορά στα απαραίτητα έργα που εκτελούνται ήδη ή αναμένεται να εκτελεστούν, στο πλαίσιο του Τεχνικού Προγράμματος.

Τα πρώτα έργα

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ενδεικτικά, μερικά από τα έργα των οποίων οι συμβάσεις έχουν ήδη υπογραφεί με τους εκάστοτε αναδόχους, είναι τα εξής (τα ποσά είναι χωρίς ΦΠΑ):

Η εσωτερική οδοποιία Τ.Κ Τοπολιάνων, ποσού 10.162,60 ευρώ, η γεωτεχνική μελέτη του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Δ. Βραγγιανών» με 6.750 ευρώ, η αντικατάσταση στέγης δημοτικού κτηρίου στην ΤΚ Μαυρομμάτας ΔΕ Βίνιανης με 7.317 ευρώ, οι εργασίες αποκατάστασης της κρήνης «Σκεπαστές Βρύσες» στη Χρύσω με 9.756 ευρώ, η αντικατάσταση δικτύου αποχέτευσης Τ.Κ. Δυτ. Φραγκίστας με 10.162 ευρώ, η εσωτερική οδοποιία Τ.Κ Πρασιάς με 10.049 ευρώ, η αποκατάσταση δικτύου αποχέτευσης στην ΤΚ Δάφνης με 4.065 ευρώ και τέλος, η βελτίωση του ποδοσφαιρικού γηπέδου Τ.Κ Κερασοχωρίου με 5.100 ευρώ.