Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

«Τι έβγαλε» η περιοδεία Μπαμπαλή. Τα συμπεράσματα από τις συνελεύσεις στις 32 Κοινότητες

Με συνελεύσεις στις Τ.Κ. Κερασοχωρίου, Χρύσως, Αγίου Δημητρίου, Δάφνης, Βίνιανης, Νέου Αργυρίου και Τριποτάμου ολοκληρώθηκε η περιοδεία του δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή και στις 32 Τοπικές Κοινότητες του δήμου.

mpampalis-neo-argyri-periodeia1

Ο κ. Μπαμπαλής με τους συνεργάτες του συναντήθηκε με συλλόγους, φορείς και δημότες σε κάθε χωριό του δήμου και «μίλησε για όλα», όπως αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση. 

Εξέθεσε τον απολογισμό του δήμου Αγράφων, γνωστοποιώντας την "άθλια κατάσταση" στην οποία βρισκόταν ο δήμος όταν ο ίδιος ανέλαβε ως Δήμαρχος την 01/09/2014, καθώς και τα όσα έχουν επιτευχθεί έως σήμερα - έναν χρόνο μετά.

Ακόμη, αναφέρθηκε στις προτάσεις έργων που έχουν υποβληθεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και για τις οποίες έχει γίνει προγραμματισμός τόσο σε επίπεδο δήμου, όσο και Τοπικών Κοινοτήτων ξεχωριστά. Αναφέρθηκε στα ζητήματα που έχουν τεθεί στη διαβούλευση με την Περιφέρεια και έχουν ως στόχο την καθημερινή εξυπηρέτηση των δημοτών, την εύρυθμη λειτουργία του δήμου, την τουριστική αξιοποίηση και ανάπτυξή του αλλά και την πλήρη αξιοποίηση της νέας προγραμματικής περιόδου (2014-2020). 

Χαρακτηριστικό των Γενικών Συνελεύσεων αποτέλεσε η ανοικτή συζήτηση  της δημοτικής αρχής με τους δημότες σχετικά με τα προβλήματα και την επίλυσή τους, τις ανάγκες των Κοινοτήτων και την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων τους, με τον δήμαρχο Αγράφων να αναφέρει πως «σας θέλουμε όλους δίπλα μας, οι μόνοι αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματά μας. Κάθε διαφορά πρέπει να εκλείψει».