Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βίνιανης - Ποιοι το απαρτίζουν

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βίνιανης «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» πραγματοποίησε εκλογές, την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Οι εκλογές έγιναν στο δημοτικό σχολείο του χωριού και έδρα του συλλόγου.

gefyri-binianis1

Το νέο ΔΣ απαρτίζεται από : Ράπτης Απόστολος (πρόεδρος), Γαζέτας Δημήτριος (ταμίας), Μπαλακάκης Γρηγόριος (γραμματέας), Χαρτάλος Χρυσόστομος και Θεοχάρης Φώτης (μέλη).

Οι αρχικοί στόχοι

Μία από τις βασικές προτεραιότητες του νέου Δ.Σ, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, είναι η κατασκευή και διαμόρφωση στο κέντρο του χωριού μιας νέας παιδικής χαράς σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε . Όπως ανέφερε ο κ. Ράπτης, ο σύλλογος είναι πολιτιστικός και δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει από μόνος του σε κατασκευαστικά έργα στο χωριό, μπορεί όμως να πάρει πρωτοβουλίες και να συνδράμει οικονομικά στην δημιουργία του χώρου.

Για το λόγο αυτό με ιδιωτική πρωτοβουλία έγινε ήδη διαμόρφωση του παλιού χώρου. Ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι από ιδιωτική πρωτοβουλία φίλου του χωριού υπάρχει υποσχετική δωρεάς 5.000 ευρώ εντός του χρόνου για το συγκεκριμένο έργο.

 (φωτο: το ιστορικό γεφύρι της Βίνιανης)