Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ο Μπαμπαλής για τις παλιές οφειλές του δήμου Αγράφων. Κάλεσμα προς δημότες για συνάντηση, την Κυριακή (3/5)

Με "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ", ο δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, καλεί όλους τους ιδιώτες στους οποίους ο δήμος οφείλει, να παραβρεθούν σε συνάντηση στο δημαρχείο Αγράφων για να γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

mpampalis-2014

Στο κάλεσμα αναφέρεται: "Καλούνται να παραβρεθούν στο Δημοτικό Κατάστημα του δήμου Αγράφων την Κυριακή 03-05-2015 και ώρα 12:00μμ, όλοι οι ενδιαφερόμενοι που έχουν παλιές οικονομικές διαφορές με το δήμο, είτε αυτοπροσώπως είτε δια του πληρεξούσιου δικηγόρου τους. Θα λάβει χώρα συζήτηση και ενημέρωση επί των θεμάτων αυτών."

Παλιές αμαρτίες

Είναι γνωστό πλέον, ότι ο δήμος Αγράφων έχει παλιές οικονομικές διαφορές με δεκάδες προμηθευτές και εμπειρογνώμονες. Οφείλει ακόμη σε εργολάβους, οι οποίοι καλή την πίστη είτε είχαν διαθέσει εμπορεύματα στον δήμο, είτε είχαν προβεί σε μικρά ακόμη και μεγάλα έργα, αλλά τελικά δεν πληρώθηκαν ποτέ.

Ο κ. Μπαμπαλής, όταν ανέλαβε τον δήμο είχε ξεκαθαρίσει ότι όσες αναθέσεις έργων και προμηθειών είναι νόμιμες θα πληρωθούν. Η συγκεκριμένη κίνηση του δημάρχου έρχεται μετά και από σωρεία καταγγελιών εις βάρος του δήμου, πολλές από τις οποίες έχουν εκδικαστεί και οι ιδιώτες έχουν δικαιωθεί από τη δικαιοσύνη.