Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Πλατανιάς Χανίων-Αγκιλέρα: Παραμονή και διατήρηση στις εννέα πρώτες ομάδες

Συνέντευξη στο επίσημο site του Πλατανιά Χανίων παραχώρησε ο αμυντικός μέσος της ομάδας Χουάν Αγκιλέρα.
AGILERA
Η παραμονή στη Super League και η διατήρηση στις εννέα πρώτες ομάδες της βαθμολογίας είναι ο βασικός στόχος του Πλατανιά για την νέα αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με τον Χουάν Αγκιλέρα.Ο ισπανός αμυντικός μέσος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Κρήτης και τόνισε ότι επιθυμία του είναι να βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει να προοδεύει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος του Πλατανιά 
Για τους στόχους της ομάδας του τη φετινή σεζόν, τόνισε"Πιστεύω ότι τη φετινή χρονιά, με σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και ελπίζω ότι θα είμαστε και πάλι στις πρώτες εννέα ομάδες. Αυτός είναι ένας καλός στόχος, τον οποίο ελπίζω να πετύχουμε. Ο δικός μου στόχος είναι η πρόοδος σε ατομικό επίπεδο. 
Να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο για να μπορέσω να έχω καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πλατανιά, δήλωσε: "Πολύ χαρούμενος. Ο πρώτος χρόνος στην ομάδα ήταν πολύ ευχάριστος. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η ομάδα ήθελε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε, το ίδιο ήθελα κι εγώ και γι" αυτό αποφάσισα να μείνω για άλλα δύο χρόνια".

Για την περσινή πορεία του Πλατανιά, είπε: "Πιστεύω ότι ήταν επιτυχημένη η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, που ήταν ταυτόχρονα και πρώτη χρονιά στην ιστορία της ομάδας στη Super League. Και ταυτόχρονα πιστεύω ότι ήταν επιτυχημένη χρονιά και για την ομάδα, η οποία κατάφερε, αν και νεοφώτιστη, να παραμείνει στην κατηγορία. Θεωρώ ότι αυτό, δηλαδή η παραμονή, ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Κάθε ποδοσφαιριστής συνέβαλε σε αυτήν την επιτυχία.Για μένα ήταν σημαντικό ότι έπαιξα στη συντριπτική πλειονότητα των αγώνων και θεωρώ ότι η παρουσία μου, με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, ήταν θετική"