Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Λάκης Μπακάλης: "Μπορούμε και στη Γ΄ Εθνική"

Συνέντευξη στο goalpost.gr, παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας του Ρήγα Φεραίου Λάκης Μπακάλης. Μιλώντας για την πρόκληση της νέας χρονιάς παρουσιάστηκε αισιόδοξος, ενώ δεν παρέλειψε και να μιλήσει για το μεγάλο όπλο του Ρήγα Φεραίου που είναι ο νεανικός ενθουσιασμός.
MPAKALHS

Όσον αφορά την άνοδο τόνισε: «Η άνοδος και ταυτόχρονα η δικαίωση των προσπαθειών όλων μας, ήταν αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς που ξεκίνησε το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Δωτιέα Αγιάς. Κάναμε μια καταπληκτική χρονιά. Κάποια περίεργα αποτελέσματα μας άγχωσαν πολύ και έτσι, χρειάστηκε να παίξουμε την τελευταία μέρα την κατηγορία. Τελικά όμως δικαιωθήκαμε».
 
Σχετικά με τη νέα σελίδα που βρίσκει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική σχολίασε: «Οι παίκτες μας ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των δύο τελευταίων χρόνων… 
Θεωρώ πως η ομάδα μας έχει μεγάλη προοπτική. Έχει δύναμη, διάθεση, ενέργεια και μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα. Με δύο-τρεις προσθήκες τη μεταγραφική περίοδο, θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και στη νέα πρόσκληση της Γ' Εθνικής...»

Για το φίλαθλο κόσμο της ομάδας σημείωσε: «Άφησα τελευταίο τον υπέροχο κόσμο του Βελεστίνου, που αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό της προσπάθειάς μας. Ήταν πράγματι εκπληκτικός κατά τη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα...».
 
Στο επίλογό του ο κ. Μπακάλης υπογράμμισε: «Η νεανική ομάδα του Ρήγα, με μέσο όρο ηλικίας τα 21 χρόνια και με παιδιά 17 και 16 χρονών στη σύνθεσή του έχει παρών και λαμπρό μέλλον. Με σωστή οργάνωση και διαχείριση αυτού του πραγματικού έμψυχου "θησαυρού" ο Ρήγας Φεραίος είναι βέβαιο πως στο άμεσο μέλλον θα προσθέσει νέες λαμπρές σελίδες στην ένδοξη ιστορία του».
 
* Άξια συγχαρητηρίων είναι η ομάδα του Ρήγα Φεραίου, καθώς κατόρθωσε με παιδιά της περιοχής να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο και αξιόλογο σύνολο, που την οδήγησε δίκαια στη νέα Γ΄ Εθνική.