Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ραντεβού στη Ρεντίνα Αγράφων δίνει η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου

Για ακόμη μια χρονιά, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, θα συναντηθούν, θα γνωριστούν και θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες για το κοινό τους χόμπι, το κλασικό αυτοκίνητο και πιο συγκεκριμένα τον "Σκαραβαίο".

klassika aytokinita -karpenisi

«Παρέλαση» κλασικών αυτοκινήτων στο Καρπενήσι, στα πλαίσια του MOUNTAIN CLASSIC RALLY που είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2009


Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου διοργανώνει 3ημερη συνάντηση στη Ρεντίνα Αγράφων, από την επόμενη Παρασκευή 16 έως και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012.

Οι λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν ιστορικά μνημεία του χωριού, να συμμετάσχουν στη δεξιοτεχνία που έχει προγραμματιστεί, καθώς και να πάρουν μέρος σε ένα διαφορετικό διαγωνισμό, στο «Κυνήγι του χαμένου τσίπουρου».

Το πρόγραμμα

Το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στο χωριό και θα έχουν την ευκαιρία, μέχρι και αργά το βράδυ, να γνωριστούν· αφού αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός της διοργάνωσης.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση σε ιστορικά μνημεία της Ρεντίνας, για να ακολουθήσουν αργότερα αθλοπαιδιές και δεξιοτεχνία με το αυτοκίνητο. Το ίδιο βράδυ θα γίνει η απονομή αναμνηστικών, ενώ έχει προγραμματιστεί και γλέντι μέχρι πρωίας.

Την τελευταία ημέρα της συνάντησης, Κυριακή 18 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν αρχικά την Ιερά Μονή Αγίου Βασιλείου. Έπειτα θα γίνει φωτογράφηση των οχημάτων, ενώ η φετινή συνάντηση θα ολοκληρωθεί με γεύμα στις 2.00 περίπου το μεσημέρι.

Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6977-775980 και 6977-722733.