Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Σαρρή από την ΕΠΣ Ευρυτανίας

Η ΕΠΣ Ευρυτανίας εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο συγχαίρει για την εκλογή του στην Προεδρεία της ΕΠΟ τον Γιώργο Σαρρή

SARRIS


Το Δελτίο Τύπου αναφέρει
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας πήρε μέρος στην έκτακτη αρχαιρεσιακή της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2012 δια των εκπροσώπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της:
1) κ. Δημήτρη Πεταρούδη ως τακτικό μέλος και

2) κ. Γεωργίου Παπαντζίμα ως αναπληρωματικό μέλος

Στην διεξαχθείσα ψηφοφορία ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Δημήτρης Πεταρούδης ψήφισε για πρόεδρο τον εκλεγέντα πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γεώργιο Σαρρή, εκτελώντας και την ομόφωνη για το σκοπό αυτό απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΕ, καθώς και άλλα 15 μέλη που εξελέγησαν και θα απαρτίσουν το νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Ο Δημήτρης Πεταρούδης
PETAR

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο τους τόσο στο νέο Πρόεδρο όσο και στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ, δηλώνουμε πως στην προσπάθεια τους αυτή θα είμαστε δίπλα τους, ευελπιστούμε δε πως και αυτοί με την σειρά τους θα στηρίξουν τις προσπάθειες των ομάδων της Ένωσης μας.

Τέλος κάνουμε γνωστό ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Δημήτρης Πεταρούδης προτάθηκε και εξελέγη ομόφωνα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ ως ένας εκ των τριών Γραμματέων της Γ.Σ. για την τήρηση πρακτικών, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Γεώργιος Παπαντζίμας, κατά την επαναληπτική ψηφοφορία για την εκλογή αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ πήρε τις περισσότερες ψήφους.

Για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
Δημήτριος Πεταρούδης