Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Αποχαιρετιστήρια γιορτή προς τιμήν του Παναθηναϊκού και της Καλαμάτας

Το βράδυ της Τρίτης 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε αποχαιρετηστήρια εκδήλωση προς τιμήν του Παναθηναϊκού και της Καλαμάτας, οι οποίες προπονήθηκαν το τελευταίο διάστημα στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και διέμεναν στο ξενοδοχείο Μοντάνα.

GIORTH 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην πισίνα του ξενοδοχείου, με παρούσες σύσσωμες τις αποστολές των δυο ομάδων.
Το όμορφο σκηνικό οργάνωσε ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Ανδρέας Θεολόγου μαζί με τον υπεύθυνο του αθλητικού τομέα Γιώργο Λαθύρη.

GIORTH-2

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο είχε στηθεί μπουφές με γλυκίσματα, φρούτα, χυμούς και άλλα εδέσματα.

GIORTH-3

Την τοπική κοινωνία εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Νίκος Σουλιώτης, ο Πρόεδρος της ΟΠΠΑΔΗΚ Παναγιώτης Σουλιώτης και η σύμβουλος του Δημάρχου Βαγγελιώ Σοφρώνη.

GIORTH-4

Οι αθλητές των δυο ομάδων χαλάρωσαν από τις προπονήσεις απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Ο κ. Σουλιώτης ευχαρίστησε τις ομάδες που επέλεξαν το Καρπενήσι για την προετοιμασία τους και ο κ. Θεολόγου το Μοντάνα για τη διαμονή τους.
Η εκδήλωση άρχισε στις 22.00 και ολοκληρώθηκε περίπου μια ώρα αργότερα με τη ρίψη βεγγαλικών που φώτισαν τον ουρανό και εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους.

GIORTH-20GIORTH-5

* Την ίδια ώρα οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που είχαν αφιχθή στο Καρπενήσι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (δείτε εδώ το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από την άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας), παρακολουθούσαν σε άλλη αίθουσα τον αγώνα για τα play off του Champions league Παναθηναϊκός-Μάλαγα.

GIORTH-6 
GIORTH-7 
GIORTH-1 
GIORTH-8 
GIORTH-9 
GIORTH-10 
GIORTH-11 
GIORTH-12 
GIORTH-13 
GIORTH-14
GIORTH-15 
GIORTH-16
GIORTH-17
GIORTH-19