Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα: Παλαίμαχοι ΑΠΟΚ-Διαιτητές Ευρυτανίας 2-4:

Φιλική αναμέτρηση για φίλο και πρώην διαιτητή Άρη Αλεξόπουλο, δόθηκε μεταξύ των Παλαιμάχων του ΑΠΟΚ και των Διαιτητών της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Το παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο 25 Αυγούστου στις 19.30 στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου.

PALAIMAXOI 
 
Ο 24χρονος, σήμερα, Άρης Αλεξόπουλος στις 13 Αυγούστου 2008 είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος, ενώ ερωτήματα προκάλεσε η 45λεπτη άφιξη του ασθενοφόρου.  
Ο σκοπός ήταν ιερός και για αυτό η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Στο γήπεδο δεν βρέθηκαν πάνω από 50 άτομα, όμως η προπώληση εισιτηρίων είχε μεγάλη απήχηση, γεγονός που βοήθησε ώστε να συγκεντρωθεί ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο θα παραδοθεί στον πατέρα του Άρη σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

 

EISITHRIO 
 
Το παιχνίδι έγινε με πρωτοβουλία των διαιτητών, οι οποίοι ανέλαβαν και την πώληση των εισιτηρίων. Να σημειωθεί πως ποσό για αυτό διέθεσαν η Μυρίκη, ο ΑΠΟΚ, η ΕΠΣ Ευρυτανίας, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια της Ρούλας Πασσά, που ανέλαβε το ρόλο του.. εισπράκτορα στις κερκίδες του Σταδίου
 
Ρεβάνς για τους διαιτητές
Στα αγωνιστική, η ομάδα των διαιτητών πήραν ρεβάνς για την περσινή ήττα  (1-6), καθώς επικράτησαν των παλαιμάχων με 4-2, ενώ έχαναν με 2-0 στο ημίχρονο! 

PALAIM-1 
 
Προβάδισμα των παλαιμάχων στο ημίχρονο
Οι παλαίμαχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι (13΄, 36΄) των Μαντζούφα (σε ανατροπή του Φλωράκη από τον Χειλά) και Πασσά (σε ανατροπή του Γαλανού από τον Γαλάνη).

PALAIM-2 
 
Ανατροπή για τους διαιτητές
Οι διαιτητές “γύρισαν” το ματς με γκολ των Χρυσαφόπουλου (45΄ κοντινό πλασέ, 65΄ μακρινό πλασέ), Σουλτάτου (72΄ κοντινό πλασέ), Στοφόρου (75΄ κοντινό σουτ).

PALAIM-3 
 
Συνθέσεις Ομάδων
Παλαίμαχοι ΑΠΟΚ: Τάκης, Ξαγάρας, Γραμματίκας, Κολόκας, Πασσάς, Αντωνίου, Μπακογεώργος, Κατσαδούρος, Μαντζούφας, Γαλανός, Φλωράκης.
Διαιτητές Ευρυτανίας: Χειλάς, Κολλημένος, Πολυχρόνης, Λάμπρου, Γαλάνης, Λαθύρης, Ελταχάν, Κωστής, Στοφόρος, Σουλτάτος, Μπομποτσιάρης. Αγωνίστηκαν και οι: Χρυσαφόπουλος, Άρης Σιταράς

* Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμπρος Κολοκώτσιος, εκ των διοργανωτών της όλης πρωτοβουλίας.
 
Επίσης…
* Από τους “επισήμους” το παρόν έδωσαν μόνο ο Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Ανδρέας Θεολόγου και ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Κονδύλης.
* Δοκάρι είχε για τους παλαιμάχους ο Φλωράκης (9΄) και για τους διαιτητές ο Κωστής (11΄).
* Την παραχώρηση των εμφανίσεων στους διαιτητές έκανε ο προπονητής των Μικτών ομάδων Δημήτρης Αντωνίου.
* Συμπαίχτης των διαιτητών Ευρυτανίας ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Μίλτος Μπομποτσιάρης, αλλά αντίπαλος ο Κώστας Κατσαδούρος (μέλος της ΕΠΣ)!!

PALAIM-4

PALAIM-6

PALAIM-7

PALAIM-5