Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Επέστρεψε στη βάση της η Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα επέστρεψε η ομάδα του Άκη Μάντζιου, αφού ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι. 

KERKYRAAAA

Οι «Φαίακες» επέστρεψε στο νησί την Κυριακή 29 Ιουλίου το πρωί, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.
Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου ο Μάντζιος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και επέστρεψαν στις προπονήσεις χθες (31/7).
 
Αποκτήθηκε ο Στρατηλάτης
Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Στρατηλάτης. Οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα των Λεβαδειακού και Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο  24χρονος εντάχθηκε στις προνήσεις της ομάδας, πριν η ομάδα αποχωρήσει από το Καρπενήσι.

Ο Κυριάκος Στρατηλάτης
STRATH-ATHDS 
 
Παραμένουν Μαϊστόροβιτς-Γιάντσης
Θετική κατάληξη είχε ένα από τα θέματα που απασχολούσαν την Κέρκυρα εδώ και καιρό. 
Ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς είπε το… πολυπόθητο «ναι» στους ανθρώπους της ομάδας και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς
MAISTOROVIC
 
Επίσης, στην Κέρκυρα επέστρεψε ο Δημήτρης Γιάντσης και όπως φαίνεται θα παραμείνει στους «Φαίακες», παρά το γεγονός πως η Όλνταμ τον κάλεσε για να δοκιμαστεί στην Αγγλία.
Τελικά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», οι άνθρωποι της Κέρκυρας έπεισαν τον νεαρό επιθετικό να παραμείνει στην ομάδα.

GIANTSHS 
 
Διπλές προπονήσεις
Μια από τις πιο εντυπωσιακές προπονήσεις (στη διάρκεια της παραμονής τους στο Καρπενήσι) ήταν αυτή που έκαναν οι παίχτες της Κέρκυρας την περασμένη Τρίτη 24/7, με τον Άκη Μάντζιο να μένει απόλυτα ικανοποιημένος μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. 

KERKYRAA-1

KERKYRAA-2
 
Το πρωί, οι Φαίακες δούλεψαν κυρίως στην ταχυδύναμη και τα σουτ με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας και το απόγευμα στα παιχνίδια με μπάλα, την τακτική και στο φινάελ ένα διπλό σε μικρή έκταση και μπόλικη πίεση.