Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση Λιανοκλαδίου και Λαμίας. Στη Δ΄ Εθνική η ΠΑΣ Λαμία 1964!!

Η συγχώνευση του Αγρότη Λιανακλαδίου και του ΑΣ Λαμία είναι πλέον γεγονός και η νέα ομάδα "ΠΑΣ Λαμία 1964" θα αγωνιστεί στην επόμενη σεζόν στη Δ΄ Εθνική (Περιφερειακό Πρωτάθλημα).

LAMIA

Όπως λένε όλοι άμεσος στόχος είναι να βρεθεί η Λαμία 1964 την επόμενη χρονιά στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (Football league 2)!!
Ο πήχης μπορεί να μπαίνει ψηλά, αλλά αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, λένε ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός, αφού έχουν μπει γερά θεμέλια και τα νέα πρόσωπα εκτός από το καλό κλίμα που δημιουργούν στην ομάδα, είναι έτοιμα να βάλουν το χέρι στην τσέπη, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, για να καταφέρουν να ανεβάσουν την ομάδα της Λαμίας εκεί που της αξίζει πραγματικά.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, Πρόεδρος στο νέο Δ.Σ., θα αναλάβει ο επιχειρηματίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έχοντας και την στήριξη του μηχανικού Τάσου Ξάνθη, ο οποίος δεν αποκλείεται να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου, ενώ το 7μελές Δ.Σ. θα πλαισιώνουν ακόμη οι: Γιώργος Μοδιάτης (επιχειρηματίας), Μάκης Πρέντζας (Οδοντίατρος), Γιώργος Ζαγκανάς (Γυμναστής και πρώην πρόεδρος), Xρήστος Νίκλας (Λογιστής) και Θανάσης Καραχάλιος (Στρατιωτικός).
Ο νέος πρόεδρος του "ΠΑΣ Λαμία 1964", Πανουργιάς Παπαϊωάννου, κατάγεται από τη Γραβιά, είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας, φίλος και κουμπάρος του Κλέαρχου Περγαντά, στηρίζει Φωκικές ομάδες, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εισβάλλει δυναμικά και στο χώρο των ΜΜΕ στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.
 
Σωτήρης Κουτσοβέλης: «Αναγκαία η συγχώνευση»
Ο Πρόεδρος του Αγρότη Λιανοκλαδίου Σωτήρης Κουτσοβέλης σε δηλώσεις του τόνισε πως η συνένωση με τον Α.Σ. Λαμίας ήταν η μόνη προοπτική καθώς ήταν αδύνατη οικονομικά για τον σύλλογο η συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. 
Επίσης, υπογράμμισε πως η νέα ομάδα θα αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο της Λαμίας, θα ονομάζεται αρχικά (και αναγκαστικά) Αγρότης και σταδιακά θα γίνει Α.Σ. Λαμία, ενώ ταυτόχρονα ο Α.Σ.Λ. που βρίσκεται στην Α1 ΕΠΣ Φθιώτιδας θα μετακινηθεί στο Λιανοκλάδι και σταδιακά θα μετονομαστεί σε Αγρότης Λιανοκλαδίου. 
 
Ανακοίνωση Α.Σ. ΛΑΜΙΑ
Ανακοίνωσε εξέδωσε το Δ.Σ. του Α.Σ. Λαμία, στο οποίο αναφέρεται πως έγινε σύναντηση με τους νέους χορηγούς της ομάδας, αλλά πως η συνεργασία-συγχώνευση με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου οδεύει προς (ευτυχές) τέλος. 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ πραγματοποίησε συνάντηση με τους βασικούς χορηγούς της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, Τάσος Ξάνθης και Γιώργος Μοδιάτης εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στα μέλη της απερχόμενης διοίκησης και συζητήθηκε ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας εν όψει των αυξημένων υποχρεώσεων στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Επίσης αποφασίσθηκε η συγκρότηση του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την εκλογή στη διοίκηση του νέου συλλόγου.
Απομένει η διεκπεραίωση των απαραίτητων νομικών διαδικασιών για να ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, όμως η προετοιμασία κι ο σχεδιασμός της ομάδας είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Όλοι μαζί εργαζόμαστε για την μεγάλη «ΛΑΜΙΑ»!
 
Για το Δ.Σ.
Ο Γενικός Γραμματέας Λαΐνας Γεώργιος